- Resmi Gönderi
Kis daha turkiye icin bitmedi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKis daha turkiye icin bitmedi
Kis daha turkiye icin bitmedi
Kış bitti demem ben,son kuruşuna kadar harcarım.
Benim demem yaz stresine girme olayım Şubat'ta başlar Eylül'de biter
Kış bitti demem ben,son kuruşuna kadar harcarım.
Benim demem yaz stresine girme olayım Şubat'ta başlar Eylül'de biter
Nisanda kar var ??
Nisanda kar var ??
Cok gördüm Nisan'da kar Afyon'da
ilkbahar sonbahar diye bir mevsimler yok uydurma Whisper bencede 2 mevsim olmali yaz kis ?
Cok gördüm Nisan'da kar Afyon'da
Ya istanbula yagarsa nisanda bu sene ??
ilkbahar sonbahar diye bir mevsimler yok uydurma Whisper bencede 2 mevsim olmali yaz kis ?
Allah Günah yazmasın,yaz denilince bile kaçacak yer arıyorum.
3 etsek şunu.
İlkbahar, sonbahar ve KIŞ
Ecmwf ve gfs dönecek tir endekslerde
Günaydın abilerim,ablalarım,kardeşlerim hepinize günaydın
Günaydın herkese hayırlı günler dilerim
eren kısmet sistemi gelmeden önceki sinoptiklere ve diyagramlara baktım içim burkuldu gerçekten çok yüksek bir potansiyeli vardı bir daha böyle bir potansiyeli ne zaman yakalarız Allah bilir bunada şükür ?
Bizim köyde mayısa kadar kış devam eder Kıyılar olarak da yavaş yavaş kepenkleri indireceğiz 17 si son kez takibe değer belki 11i biraz daha düzelebilir gibi ama kaçan potansiyel büyük yine bize düşen kırıntısı oldu İzlanda rahat durmuyor kaç sistem kaçırdık onun sayesinde
Normalleşme diyorlardi arnavutkoy sahile baksin normalleşme isteyenler hey yavrum hey.
Zonguldak olarak birlikte mavi renge döneceğiz diyordu Valisi bu gidişle kırmızıda tutabilirse helal olsun dün tıklım tıklımdı sahiller bu kafayla zor Zonguldak en son normalleşen yerlerden olur
Ben virüse inanmamaya başladım hani 1 senedir babam işe gidip geliyor bir şey olmadı ikincisi o testlerdeki sonuç bence rastgele geliyor normal gribe korona diye milleti yalan test sonuçlarıyla kandırıyorlar verdikleri ilâçlarla da gribi ağırlaştırıyorlar böylelikle de tüm dünyayı kandırmış oluyorlar.