- Resmi Gönderi
Tüm annelerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin Dünya Kadınlar gününü tebrik ederim. ???
Saadet senin de kadınlar günün kutlu olsun
Kadınlar insan bizler insanoğlu.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTüm annelerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin Dünya Kadınlar gününü tebrik ederim. ???
Saadet senin de kadınlar günün kutlu olsun
Kadınlar insan bizler insanoğlu.
o zaman efsaneyi hatırlayalım kadınlar ma çiçektir güldür tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun
sınavları olalı kaç ay oldu hatırlamıyorum sınava giren kardeşlerime başarılar rabbim bildiğinizi yaptırsın attığınızı tuttursun
Harici İçerik
www.youtube.com
Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bakmanızı öneririm güzel bir dinlendirici Kar manzarası Zonguldak'tan 17 Ocak
Sınavdan geldim güzel geçti
Sosyal mesafe olmayan bir sınav çıkışından merhaba sınavım güzel geçti. İnşallah herkesin sınavları güzel geçmiştir
Herkese hayırlı günler,öğrenci arkadaşlara da başarılar.Herkesin sınavları iyi geçer, geçmiştir inşaallah.
Kadınlar günü kutlu olsun.
Her okuduğunuz kitapta kendinizden birşeyler bulursunuz. Okumak ruhu dinlendirir
Sınavlar ertelenecek diyenler var 20:30'da bakan Ziya Selçuk CNN Türk'te konuşacakmış bakalım ne diyecek
Sınavlar ertelenecek diyenler var 20:30'da bakan Ziya Selçuk CNN Türk'te konuşacakmış bakalım ne diyecek
Ertelenmez daha girildi sınavlara
Bugünkü sınavı 2 dk da yaptım çıktım :'D Kolay sınavdı
Çok büyük bir sanatçıyı kaybettik başımız sağolsun
İcat çıkarma başımıza
Allah rahmet eylesin Rasim öztekin
ah be bob marley faruk Allah rahmet eylesin her girdiği rolde bizi güldürmeyi başırırdı üstat