Hatta sen cevap vermeden ben söyleyeyim gizli ulliminati örgütü daha öncesinde 11 mart bilmem kaç yılında ikiz kulelere saldırı düzenlediler
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Hatta sen cevap vermeden ben söyleyeyim gizli ulliminati örgütü daha öncesinde 11 mart bilmem kaç yılında ikiz kulelere saldırı düzenlediler
Illuminati falan bosver ve böyle bir saldiri duzenlemeleride imkansiz böyle bir yere.
-
- Resmi Gönderi
Teknolojik acidan bile saldiriyi cogu topluluk veya orgut yapamaz
-
Teknolojik acidan bile saldiriyi cogu topluluk veya orgut yapamaz
Neyse yakında haber gelir nasıl olduğuyla ilgili. Ben sabırsızlıkla bekliyorum.
-
neden saldırsınlarki bi hava veri merkezine
-
onlara göre nereye saldırsalar keardır
-
Toplu bir merkez diye biliyorum.
Saldırı falan geçelim bunları mumdan çıkmış yangın
-
Simon Lee saldırmıştır ?
-
İkiz Kuleler her ne kadar o kadar insan ölse de Amerika'nın Orta Doğuda rahatça operasyon yapması için bir tiyatroydu bence
-
İtalyanların işidir buda
-
İtalyanların işidir buda
Haahah güzel espri
-
Bizim Okuldaki Kalabalık dünkü sınavdan ve kırmızı olduk bile sarıydık 2 hafta önce
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Rusya'nın doğusundaki Kamçatka Yarımadası'nda bulunan yanardağ faaliyete geçti. Avrasya'nın en yüksek yanardağındaki hareketlilik nedeniyle, Erman Buzulu erimeye başladı.
-
nedense tüm olaylar 2020-2021 yılı içerisinde oluyor bütün bu olanlar tesaduf olamaz bunları bence birileri yapıyor.
-
Deprem volkan olayları çok olmaya başladı 2021 de ama bizi etkileyen büyük bir olay gerçekleşmedi
-