- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. =DKıyı şehirlerin kaderi
20 Ocak 2021’de Hava buz gibi, yağış yok, yerler kuru ve bir anda kar başladı. 0 rakım ArdaAlper bilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. =DKıyı şehirlerin kaderi
20 Ocak 2021’de Hava buz gibi, yağış yok, yerler kuru ve bir anda kar başladı. 0 rakım ArdaAlper bilir.
14 Şubat sisteminde direkt kar başlamıştı ilk kez karşılaşmıştım Zonguldak'ta bunu da unutmamak lazım kendi açımdan daha önce yağmur yağmadan direkt kar başlayan sistem konumum adına 14 Şubat 2021 dışında hatırlamıyorum :'DEvet Orta ve D.Karadeniz'De bilir bunu
Hayırlı geceler herkese
Hayırlı sabahlar
Evet abim dersteydim cama bakayım dedim ne güzel yağıyordu 5cm olmuştu yaklaşık
Bütün 10. Sınıflara sınavda mayoz bölünme çıkmayacak denilmiş ama bize kimse söylemiyor. Allah'tan diğer sınıftaki birisi arkadaşına atmış sanki farklı okuldayız gibi muamele görüyoruz okul birincisi bizim sınıf olmasa neyse yine derim" değer vermiyorlar" ama cidden çok üzüldüm.
Mayoz bolunme yok eseysiz ureme sonuna kadar dediler bizede hucre dongusu evreleri sorulari cok vardi
Günaydın, hayırlı günler ?
Sınavlarınız kaç dakika sizin bize 30 dk yaptılar.
Bir de 33 soru kimya 30 soru biyo sınavı vardı biyo sınavında 20 si test 8 klasik 2 si çizimliydi.
Ve haliyle 2 sınavda yetişmedi
Bir de 33 soru kimya 30 soru biyo sınavı vardı biyo sınavında 20 si test 8 klasik 2 si çizimliydi.
Çok sinir oluyorum öğretmendir laf etmiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum bazen
Sacmalik bizim tek sinav 40 dk
Bizim bugün sınav yoktu yarın Kral sınav var Matematik hepsi klasik tabi
Sacmalik bizim tek sinav 40 dk
Ben m.y. ye sordum bana ders 30 dk sınavınız 40 dk olamaz dedi.
Ben de o zaman öğretmelerinizin hazırladığı sınavları bir kontrol edin 30 dk kendisi girsin bakalım 100 alabiliyomu falan diye çıkıştım.
Disipline yolluyodu beni sözde müdür yardımcısı bu sene iyi ki gitmiyorum okula kesin disiplin cezası yerdim
Bu arada "Yaptıklarım için pişman değilim ha , aklım hâlâ yapmadıklarımda"
Bizim bugün sınav yoktu yarın Kral sınav var Matematik hepsi klasik tabi
Olsun olsun klasik daha iyi gidiş yolundan koparırsın puanları
Olsun olsun klasik daha iyi gidiş yolundan koparırsın puanları
Bizim Matçı nerden puan kırarım diye baktığı için zor