- Resmi Gönderi
Tomurcuk var mıdır?
Kokulu aromalı yani iyi olmuyor.Ben en azından sevmem Yusuf
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTomurcuk var mıdır?
Kokulu aromalı yani iyi olmuyor.Ben en azından sevmem Yusuf
bu arada bir şey söyleyeceğim son 2-3 haftadan beri kabuslar,arada pis kokular alıyorum bir arada yatağımda simsiyah bir şeyin yattığını kendi gözlerimle gördüm hocaya gittim cin musallat olmuş olabilir sana dedi dua okudu. Sizde bana bir dua eder misiniz resmen yıprandım artık
Aslinda buraya belirtmeyi pek istemiyordum ama daha fazla duaya ihtiyacim oldugu icin soylemek zorunda kaldigimi dusunuyorum
gercekten Allah kimsenin başına vermesin belki bazılarınız bana inanır inanmaz ama gerçekten kafayı yemek üzereyim ne olur yalvarıyorum en azından biriniz bana dua etsin yalvarırım
bu arada bir şey söyleyeceğim son 2-3 haftadan beri kabuslar,arada pis kokular alıyorum bir arada yatağımda simsiyah bir şeyin yattığını kendi gözlerimle gördüm hocaya gittim cin musallat olmuş olabilir sana dedi
Kardeşim seni korkutmak istemiyorum ama bi doktor abin olarak anlattıkların bana şizofreni gibi geldi kesinlikle bir uzman hekime (psikiyatr) uğra
Pis kokular dedin bana öyle geliyor tabi uzmanlık alanım değil ama tıp 1 ve 2de gördük
Pis kokular dedin bana öyle geliyor tabi uzmanlık alanım değil ama tıp 1 ve 2de gördük
Psikiyatriden de bipolar bozukluktan 2-3 aydır tedavi görüyorum hatta kullandıgım ilaçların ismini de söyliyim
Tegratol
Ativan expited
Serex (uyku için)
Lodux
Psikiyatriden de bipolar bozukluktan 2-3 aydır tedavi görüyorum hatta kullandıgım ilaçların ismini de söyliyim
Tegratol
Ativan expited
Serex (uyku için)
Lodux
Allah şafi sıfatıyla şifa versin İnşallah
İlaçlarda yan etki olarak halisilasyon var mı
İlaçlarda yan etki olarak halisilasyon var mı
Tabiki de psikotik ilaçların en büyük yan etkisidir
Tabiki de psikotik ilaçların en büyük yan etkisidir
Bir tanesinde bana yan etki olmuştu 2 gün boyunca kustum ativan Expited. yapmıştı sanırsam
gercekten Allah kimsenin başına vermesin belki bazılarınız bana inanır inanmaz ama gerçekten kafayı yemek üzereyim ne olur yalvarıyorum en azından biriniz bana dua etsin yalvarırım
Kardeşim benim Allah yardımcın olsun geçmiş olsun. Allah'a dayan ve güven ondan ümit kesilmez
@Yusuf Çok geçmiş olsun. Bu aralar kendini ne ile mutlu edebiliyorsan onunla ilgilen daha iyi hissettirir
Migreni olan arkadaşlar eğer doğal yollarla tedavi istiyorsanız yan etkisiz Bir bardak suya ,bir kaşığı tuz karıştırın. Sonra limon sıkın. Yarım limon. Dikin kafaya 10 dk sonra geçmezse yapacak bir şey yok bende bu hastalıktan muzdariptim serumdan sonra veya kas gevsetici insan çok yorgun düşüyor bu içecek birebirdir.
dexter28 Hoşgeldiniz
Hocam arada böyle Doğal çareler yazarsanız memnun oluruz.
Kan sulandırıcı yerine limonlu su demişlerdi mesela Aspirin yerine
Konumuz da zaten vardı