Herkese hayırlı günler güzel bir gün olsun inşallah
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
Hala katılım çok az bence haydi herkes katılım sağlasın bana rakip lazım ?
-
Herkese hayırlı günler güzel bir gün olsun inşallah
Hayırlı günler inşallah güzel bir gün olur
-
Bu arada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gokhan6167 şu kısma nasıl yazıyoruz ya biliyor musun :D
-
Bu arada
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gokhan6167 şu kısma nasıl yazıyoruz ya biliyor musun :D
Ayarlar yazan yerdeki oka tıkla orda avatar imza falan var imzadan yapılıyor.
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam
Herkese hayırlı günler olsun.
Afyon'da kar başladı
-
- Resmi Gönderi
Hala katılım çok az bence haydi herkes katılım sağlasın bana rakip lazım ?
Sana rakip olmayız ama bende katılım yaptım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldak'tan Anlik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
☁️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sana rakip olmayız ama bende katılım yaptım
Görüyorsunuz demi koskoca Sinan hocanın bile yarışmaya katılmasını sağladım o kadar başarılıyım işte ??
-
Bizimde İngilizce ve Matematik Tarihi sınavı var kolay gelsin ArdaAlper
Çok sağol abim sana da kolay gelsin
yarın da Kimya ile geometri var kimyacı soruları MEB kazanım testlerinden aldığı için ondan şüphem yok ama geometri zor olacak sanırım
-
Tarihi bu sefer hoca değil ben yazdım
-
Günaydın arkadaşlar, gününüz güzel geçsin.
-
Eren. Neden sildin
-
- Resmi Gönderi
Eren. Neden sildin
klavyeni türkçe yapar mısın yanlış anlaşılıyordu yazdığın
-