- Resmi Gönderi
Merkezde şiddetli yağmur var anlik
Sabah saatlerinde kuvvetli yağış gözüküyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerkezde şiddetli yağmur var anlik
Sabah saatlerinde kuvvetli yağış gözüküyor
18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 106. Yılı kutlu olsun!
Başta; Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi minnetle anıyoruz.
Herkese hayırlı geceler diliyorum havalarınsesi üyeleri.
Herkese hayırlı günler
Anıtkaya da fena kar yağışı var.
Dünden beri ara ara yağış vardı ama bu defa iyi kapattı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
mustafa abi konu komsuya bi sor bakalim. seneye kasim nisan arasi kiralik ev varmi
vallahi bende rakımı yüksek yere taşınmak istiyorum
Konumumda en yüksek rakım 600-700civarı bildiğim kadarıyla çok değişen yok :D Kastamonu sahile ne yakın ne uzak noktalar çok şanslı zaten oralar güzeldir zaten havası da suyu da bol kar bol yağış alan bir şehir ben 2.bir şehir düşünsem kastamonuyu düşünürdüm
Edit: Şimdi baktım Atyaylası Tepesi (710 m), Göldağı (771 m), Kantar Tepe (905 m), Orhan Tepe (920 m), Baba Dağı (1120 m), Soğukoluk Tepesi (1268 m), Kızıl Tepe / Kızıltaş )1468 m) ve Bacaklı Yayla Merkezdeki Sarıçiçek Tepesi (1726 m), en yüksek noktalar bunlarmış 1800 rakıma kadar varmış Tabi normal olarak bu noktalar yüksekte yayla tepe dağları da kattığımızda
Birde Düzcenin Yüksekleri şanslıdır sistemlerde
Birde Düzcenin Yüksekleri şanslıdır sistemlerde
duzcede 4-5 sene yasadim. yigilca tarafi - gumusova cumayeri yuksekleri - golyaka yuksekleri tek gecerim. her sistemden alir buralar. ardindan bilecik yuksekleri.
misal bolu yuksektir ama buralar kadar kar alamaz. kartalkaya haric
duzcede 4-5 sene yasadim. yigilca tarafi - gumusova cumayeri yuksekleri - golyaka yuksekleri tek gecerim. her sistemden alir buralar. ardindan bilecik yuksekleri.
misal bolu yuksektir ama buralar kadar kar alamaz. kartalkaya haric
Konum itibariyle Düzce her sistemden faydalanan bir nokta Akçakoca dışında aynı şekilde Bartının bazı ilçeleri yüksekleri yine şanslıdır Ulus gibi Kastamonu yine aynı şekilde bu noktalar kışın gelen her sistemden dediğiniz gibi faydalanır Bu kış bence Kastamonu iyi kış geçiren bir noktaydı metrelik rekorluk kar aldılar 2 defa gayet iyi bir şey bu
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Aleyküm selam.
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun
#18Mart1915 #ÇanakkaleZaferi #İstikbaldenİstikbaleÇanakkale
Bartın Ulus- Kastamonu Pınabaşı yolu bin 30 rakımlı Soğucaksu geçidinde hava sıcaklığının 0 dereceye düşmesiyle kar etkili oluyor. Karayolları ekipleri karayolunu açık tutmak için çalışmalarını sürdüyor...
HABER : AYHAN ACAR