Evt :D
takımı süper lige çıkar bari şu anki yeri 2.lig sen süper lige çıkar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvt :D
takımı süper lige çıkar bari şu anki yeri 2.lig sen süper lige çıkar
saçmalık @Yusuf aman kaptırma paranı hesap alcam diye
Dün geceden beri sol kulağım çınlıyor inşallah geçer
Bana da olmuştu bir kaç ay önce gece ortam sessizleşince belirginleşiyordu. 1 hafta sonra kendiliğinden geçti. Geçer diye düşünüyorum.
YAZ LİGİ 1.ÇEYREK 1.HAFTA katılım bu sefer az 3 sayfa olmuş daha 2 gün var katılalım şansınız varsa tam 12 den vurursunuz
saçmalık @Yusuf aman kaptırma paranı hesap alcam diye
Baya takipçisi var ama
Baya takipçisi var ama
Ne olursa olsun wriscuttern doğru söylüyor
mehmet civan kiralık köyde zor abim
Aleykumselam, selam verenlere.
Selamunaleyküm, selam alanlara.Herkese iyi günler.
Yusuf takipçisi var diye 700tl verilmez kusura bakma bu dünyada müsriflik yapmamamız lazım bunları hesabı sorulacak bize unutma ,köşede dursun paran ne zaman lazım olacağı belli değil illa harcayacaksan fakir fukara dağıt yada hayır kurumlarına ver güvendiğin ,böyle şeylere para verilmez yarın bir gün bu dünyadan gideceğiz elimizden geldiğince Allah yoluna harcayalım sen öteki tarafa gittiğinde bu hesap hiç bir şeye yaramayacak duracak öylesine. ben bunu söylemiş olayımda yarın bana bunun hesabı sorulmasın
Saygılar.
Herkese merhaba dünkü kimya sınavından 80 almışım ama geometri sınavında üstünden tır geçmiş gibi hissettim hayatımdaki en zor sınavı dün çözdüm ?
Herkese merhaba dünkü kimya sınavından 80 almışım ama geometri sınavında üstünden tır geçmiş gibi hissettim hayatımdaki en zor sınavı dün çözdüm ?
Geometri sınavı mı ilk defa duydum
Tahmin yapmak için son 1 gün herkes gelsin hala katılım az bana göre haydi arkadaşlar rakip lazım bana ?
Bu arada herkese merhabalar nasıl gidiyor?
Biyoloji ve Türk Dili ve edebiyatı sınavlarından 100 aldım. Tarihten 100 bekliyorum. Yarın Matematik var ?
Geometri sınavı mı ilk defa duydum
Seçmeli matematik ama geometri işlediğimiz için onun sınavını olduk