Ellerinden gelen bu kadar demek ki ezik hackerler
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
Gfs ve paralelin toplam yağış ve kar haritasa ulaşamamızın imkanı yok mu
-
- Resmi Gönderi
Gfs ve paralelin toplam yağış ve kar haritasa ulaşamamızın imkanı yok mu
Yan menüye de ekledim isteyen paylaşım yapabilir buradan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yani yemek değil su değil
Bana ne batsa ne çökse ne
Biz işimize bakalım
Twitter facebook whatsapp bazen veya çoğu zaman gerekli olabiliyor ama instagram cidden gereksiz platform.
-
Teşekkürler
-
Whisper abi 8 Ball pol mu oynuyon ?
-
Twitter facebook whatsapp bazen veya çoğu zaman gerekli olabiliyor ama instagram cidden gereksiz platform.
Tiktok peki ?
-
Mkaymaz21 pratisyenim hocam şu an tusa hazırlanıyorum KBB düşünüyorum
-
Tiktok peki ?
Mkaymaz21 pratisyenim hocam şu an tusa hazırlanıyorum KBB düşünüyorum
Hayırlısı artık hocam.Tus ölüm sınavi gibi bir şey herhalde işiniz zor
-
Hayırlısı artık hocam.Tus ölüm sınavi gibi bir şey herhalde işiniz zor
Valla bana kalsa geçerim bir Bitlis köyüne (maksat kar ?) emekliliğe kadar aile hekimliği mis bu sene gecmezsem salacam daha
-
Valla bana kalsa geçerim bir Bitlis köyüne (maksat kar ?) emekliliğe kadar aile hekimliği mis bu sene gecmezsem salacam daha
Yarışmada son 10 dakka hadi seni rakip seçmiştim sende gel ?
-
Bende tıp düşünüyordum artık vazgeçtim onun yerine yabanci dil mühendislik çdaha mantıklı geliyor.Mühendislik yurtdışında değerli o yüzden
-
Bende tıp düşünüyordum artık vazgeçtim onun yerine yabanci dil mühendislik çdaha mantıklı geliyor.Mühendislik yurtdışında değerli o yüzden
Mühendislikte teşkeledir abe yaw. Atanması falan bizim zamanımızda ilk 1000 dışı atanamiyordu hala öyle mi bilmiyorum
-
Mühendislikte teşkeledir abe yaw. Atanması falan bizim zamanımızda ilk 1000 dışı atanamiyordu hala öyle mi bilmiyorum
Aynen öyledir abem.Türkçe mühendislikler çok para etmiyor çünkü üniversite sayısı çok fazla.İngilizce mühendislikler yine yurtdışı seçeneğin var.Zaten mühendislikte iş insanda bitiyor kendini geliştirmene bağli.İl 10k-15k ya güzel yere gidilebilir.
-
Bu meteociel yine mi kapandı bende mi açılmıyor
-