Selamlar ahali.. Malum üni sınavına sayılı günler kaldı. Bu nedenle buraya giremedim. bu sistem son sistem olduğu için olabildiğince burada olacağım bende.. Ne diyorsunuz o kar yağışı buraya gelecek mi ?
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
Selamlar ahali.. Malum üni sınavına sayılı günler kaldı. Bu nedenle buraya giremedim. bu sistem son sistem olduğu için olabildiğince burada olacağım bende.. Ne diyorsunuz o kar yağışı buraya gelecek mi ?
Hoşgeldin inşallah gelecek takibe devam
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam
-
Hep erkenden uykum geliyor bu sefer daha erken geldi. Niye böyle oluyor anlamış değildim önceden 11 gibi uykum gelirdİ şimdi. 9-10 arası
-
- Resmi Gönderi
Uyku gelmişse yat .
Zamanı o demekki.Kullandigin ilaçlar da etki edebilir oda var
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Melatonin inc-decrease grafiği
-
-
Hep erkenden uykum geliyor bu sefer daha erken geldi. Niye böyle oluyor anlamış değildim önceden 11 gibi uykum gelirdİ şimdi. 9-10 arası
Ne güzel işte
-
Ne güzel işte
Bana göre kötü
-
Hayırlı akşamlar
-
Ben ikisini bir arada yürütüyorum (yanlış anlaşılma olmasın şakasına yazdım)
-
Dmaxte çok guzel bir film var
-
ben de yakında mesaj bakımından 3.dalyamı yapacağım mutluyum
-
iyisiyle kötüsüyle 300. mesajımla ve 2 yıldız olmamın sevinciyle iyi bir sistem istiyorum
-
meteorolojinin sitesini kolluyorum bir yandan 22.16 da ölçülmüş 5.9 gösteriyor şu an biraz daha düşsün
-