Allah aşkına ya güneşli gün sayısı 3e düştü ya bıktım şu yağmurlardan inşallah en kısq Zamanda şuraya baktığımda hepsi güneşli olur.
Hayırlı akşamlar Ailesİ.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAllah aşkına ya güneşli gün sayısı 3e düştü ya bıktım şu yağmurlardan inşallah en kısq Zamanda şuraya baktığımda hepsi güneşli olur.
Hayırlı akşamlar Ailesİ.
bana sıkıntı geliyor özelden. Sohbet edecek gelsin
winter is comming Allah'ın rahmetine isyan etme sanki ihtiyacımız yokmuş gibi davranıyorsun isterse 30 gün yağsın rahmet bu sakın bir daha böyle bir şeyler deme
Ben Kimya çalışmaya kaçar. Yarın sınav var. Bol dualarınızı eksik etmeyin???
winter is comming gerçekten 2 3 seferdir yazıyosun sinirim bozuluyo ama laf etmiyorum böyle bir şeyden muzdaripsen lütfen burada bu şekilde sitem etme yeter artık
Hayırlı akşamlar Ailesİ.
Sadece hayırlı akşamları alalım..
Hayırlı akşamlar sana ve herkese.Yagmur lazım bizlere . Olmazsa olmazı her yerin gereksinimi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah aşkına ya güneşli gün sayısı 3e düştü ya bıktım şu yağmurlardan inşallah en kısq Zamanda şuraya baktığımda hepsi güneşli olur.
Hayırlı akşamlar Ailesİ.
kardeşim bize yağmur lazım yağmurlar çok gibi görüksede kg olarak düşük malesef..
1 haftadır yağış var kg olarak 25 kg yağış aldık % 40 baraj seviyesiyle yazı nasıl kapatçaz..
ekimin ortasına kadar yaz devam ediyor artık bu rutin her sene aynı .
biraz mantıklı konuşalım. ve isyanda etme
wriscuttern SameT. bakın benimle düzgün konuş birdaha bana atar yapmayın yaşınız ufak saygılı olun biraz. Yağmuru sevmiyorum. Ve bu sizi hiç ilgilendirmez.
Ben saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum ek olarak benim yazımı düzgün okuduysan sana "böyle bir şeyden muzdaripsen burda bu şekilde sitem etme" dedim. Yağmuru sevip sevmemn beni zerre ilgilendirmiyor. Bu olay daha uzamasın birbirimizi kırmayalım.
Uzatmayın abiler
wriscuttern ve SameT. winter is comming hakkında herhangi bir kötü yorum yapmamış.
Canlı izleyin
Canlı izleyin
Yurtdışında 4k yayın yapamıyorlar mı
wriscuttern ve SameT. winter is comming hakkında herhangi bir kötü yorum yapmamış.
Çağrı gelince yapmış oluyor onlara gelince yapmamış siz çok güzEl adam ayırıyosunuz ya aynen bu şekil devem edin siz.
Bu bayağı yurt dışı uydudan canlı
@erdalcagri50 kimsenin kimseyi ayirdigi kayirdigi yok..
izlesene videoyu bak. ona en yakin oldugumuz an kanallar gidince catidaki canagi cevirmek.