şu sarıalanda ben 2.5 metre kar olduğunu defalarca gördüm be eskide kaldı onlar.
Maşallah
3-4 cm olmuş afyona yağmasında bursayamı yağsın 1000 1100 rakım..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturşu sarıalanda ben 2.5 metre kar olduğunu defalarca gördüm be eskide kaldı onlar.
Maşallah
3-4 cm olmuş afyona yağmasında bursayamı yağsın 1000 1100 rakım..
26.182 Yeni vaka 138 Vefat
Düne göre aşırı bir artış var bakalım ikinci sıvalarla ilgili bir karar gelecek mi ?
Büyük ihtimal varyant virüsün ilk pikine giriş yaptık. Bulaşan ülkelerin çoğunda aynı etkiyi göstermiş. Eğer durum şuan buysa bu varyant 2 defa pik yapabilir
wriscuttern önlem olsa bu kadar artmazdı ama herkes sokakta hiç hastalık yokmuş gibi
wriscuttern önlem olsa bu kadar artmazdı ama herkes sokakta hiç hastalık yokmuş gibi
Sanırım 9 10 11 sınavları ertelenmiş
12 lere corona bulaşmıyo zaten .d
Abi baştan söylesene 12 yim diye .d
- Covid 19
ne güzel yağıyor ya hasret kalmışız böyle rahmete yağdıkça yağıyor
ne güzel yağıyor ya hasret kalmışız böyle rahmete yağdıkça yağıyor
konya gerçekten son yıllarda inanılmaz derecede kurak geçiyor. ne yağmur yağıyor ne kar...kışın kuru soğuk yazın kuru sıcak.
konya gerçekten son yıllarda inanılmaz derecede kurak geçiyor. ne yağmur yağıyor ne kar...kışın kuru soğuk yazın kuru sıcak.
Konyalilar daha iyi bilirler ama yağışları kötü olmuyor bence
Yeni gelenler hoşgeldiniz
windy baktıkça umutlanıyorum bakalım inşhaAllah gelir
Sınavlar ertelendi
9 10 11 sınıfları 3 mayısta başlıyor
12 lere corona bulaşmadığı gerekçesi ile sınavları belirlenen tarihlerde yapılacak
Nisanda kapanma olabilir
Nisanda kapanma olabilir
Artık kapanmadan ziyade aşı işini hızlandırmaları lazım yokse bu kısır döngü devam eder
bizim zaten korona bulaşmama garanti belgemiz var sınavımızı ertelemediler
bizim zaten korona bulaşmama garanti belgemiz var sınavımızı ertelemediler
Kaçıncı sınıfa gidiyon