Tüm ailesine selamun Aleyküm , hayırlı isler, hayırlı günler , bol karlı günler diliyorum , 1 aydır 12 saat çalışma ya başladım ara ara girip çıkıyorum ama yazamiyorum, cok guzel bir forum insAllah 8 saate dönünce bol bol takip edicem
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
aylıkta yoğun kar verip günlükte yoğun yağmur veren mgm ye selam olsun =D
-
geri düzeltti nasıl iş eskisini verdi geri
-
MGM oyun oynuyor galiba yeniden verdi ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ?? Nasıl bir çelişkidir bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ?? Nasıl bir çelişkidir bu
bana yaptığı gibi yapmış abi
-
mgm günklükte kky vermiş saatlikte yağmur ve bulut vermiş nasıl bunu başarıyor anlamıyorum
-
mgm günklükte kky vermiş saatlikte yağmur ve bulut vermiş nasıl bunu başarıyor anlamıyorum
Aynı şeyi trabzona yapmış kar vermiş yağmur vermiş beyinsizlermi desem ne desem bilemedim
-
ya arkadaşlar çok takılıyosunuz böyle şeylere abartmayın olur böyle hatalar
-
gine mükemmel bir yağmur bastırıyor ve kuzeyli rüzgar var bakalım neler olacak
-
bu görüntüyü 10-15 kat ile çarpın kameranın alabildiği bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Aleykumselam.
Hayırlı günler herkese.Yine de bir canlılık getirdi bu sistem ama kar,ama kky, ama yağmur .
Hayırlı olsun, inşallah tarım için bir sıkıntı olmaz.
-
Hayırlı günlerr. Bol bol fotoğraf atın bu sene kar göremedim fotoğraflardan göreyim bari ?
-
Bizde beklemedeyiz bakalım Mart karı görebilecek miyiz icon eu son guncellemede 25 cm kar vermis
-
- Resmi Gönderi
dostlar felaket kar var izlemek isteyenler
-