HS yaz ligi 1.çeyrek 2.hafta yanılmıyorsam katılım için son gün. 3.lüğümü koruyarak 1.liğe oturmak hedefim bu hafta
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Konumunda müthiş kar var
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Merhabalar, bu kışın sonuna doğru yaklaşıyoruz. Son 3-4 aydır karşıma çıkan mini buzul çağı haberleri beni meraklandırmaya başladı. Çoğu site bunu yalanlarken bazıları da arkasında durmaya devam ediyor. Biliyorsunuz bir profesörde İstanbul Boğazı donacak demişti. Tabi o kadar soğuk beklemek zor ama yinede mini buzul çağı diyebileceğimiz bir soğuk olacak mı gelecek sene, nasıl olacak ya da tamamen bir yalandan mı ibaret bilgisi olan kişilerin yorumlamalarını bekliyorum.
-
- Resmi Gönderi
Küresel soğuma ya da mini buzul çağı teorisi doğrudur benim gözümde ama gidipte 10 yıl içinde yada 1 sene sonra olacak denemez.
-
- Resmi Gönderi
Baran_4856 şayet bir gün buzul çağı olursa bu 1 senede olabilecek bir şey değil. Bir çağ başlangıcından söz ediyoruz. Onlarca, yüzlerce, belki de binlerce yıl sürebilecek bir olay
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam,Hayırlı günler herkese.
-
- Resmi Gönderi
Kar yağışı var.Açılan yerleri hemen kapattı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar yağışı var.Açılan yerleri hemen kapattı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Heyecandan yazım hatası yapmissin abi ???
-
- Resmi Gönderi
Düzelttik işte Yusuf
-
- Resmi Gönderi
Merhabalar, bu kışın sonuna doğru yaklaşıyoruz. Son 3-4 aydır karşıma çıkan mini buzul çağı haberleri beni meraklandırmaya başladı. Çoğu site bunu yalanlarken bazıları da arkasında durmaya devam ediyor. Biliyorsunuz bir profesörde İstanbul Boğazı donacak demişti. Tabi o kadar soğuk beklemek zor ama yinede mini buzul çağı diyebileceğimiz bir soğuk olacak mı gelecek sene, nasıl olacak ya da tamamen bir yalandan mı ibaret bilgisi olan kişilerin yorumlamalarını bekliyorum.
Seneye El NiNo mu olacak yoksa La nina devam edecek mi , bunların yanı sıra 3 milyon dolarlık bir proje varmış teoriler çok
-
Seneye El NiNo mu olacak yoksa La nina devam edecek mi , bunların yanı sıra 3 milyon dolarlık bir proje varmış teoriler çok
El Nino La Nina bunlar ne demek biraz açıklayabilir misiniz internetten baktım tam anlayamadım
-
- Resmi Gönderi
El Nino La Nina bunlar ne demek biraz açıklayabilir misiniz internetten baktım tam anlayamadım
Birde bu konulara bakınız
-
- Resmi Gönderi
Bakabilirsin
-
- Resmi Gönderi
Birde buzul çağı denince aklınıza gelen nedir merak ediyorum
-
Birde buzul çağı denince aklınıza gelen nedir merak ediyorum
Kutup soğukları
-