Angora Mesaj bölümüne girdikten sonra hemen şurada
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan hocam sizin asi ve mavi sistemi hakkında yorum yapmışım herhalde :D
-
- Resmi Gönderi
Selamunaleyküm
Hayırlı günler, hayırlı Cumalar.
Semih Ö. bir akım baslattin sanırım.Herkes ilk mesaja bakacaktir
-
Bir de akustik vardı Sinan abi
-
- Resmi Gönderi
Semih Ö. bin arabaya git kırata kopuyormuş orası
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Direkt kendimi tanıtmışım
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Direkt kendimi tanıtmışım
Ogün de pilot olmak istediğini yazmışsın . Maşallah,Allah senin de diğer arkadaşlarımızın da yolunu açık etsin.
-
Ogün de pilot olmak istediğini yazmışsın . Maşallah,Allah senin de diğer arkadaşlarımızın da yolunu açık etsin.
Çok teşekkür ederim abim inşallah başarırım o zaman foruma uçaktan fotoğraf atarım
-
- Resmi Gönderi
Anıtkaya da kar başladı
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Kendisi Türk çok güzel videolar yapıyor diğer konuya atacaktım da orda çok paylaşım yaptım bugün o yüzden buraya attim
Valden voltran kokpiti gösteriyor videoda cidden yan yana oturma düzeni varmış uçakta bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
-
Bende elektrikçi olcam
-
Seneye bu Kış'tan daha iyi kış geçmesi dileğiyle inşallah.
-
Bende elektrikçi olcam
Çarpılmak güzeldir.
-
Seneye bu Kış'tan daha iyi kış geçmesi dileğiyle inşallah.
Bu kış istanbul için kötü ama uzun geçti
-