Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021

• Millet aç gözlü yaw

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Bu kış istanbul için kötü ama uzun geçti

İstanbul için kötü geçen yerler güney sahil kesimleri, diğer ilçeler de en az 15-20 cm örtü oluştu.

• İstanbul için kötü geçen yerler güney sahil kesimleri, diğer ilçeler de en az 15-20 cm örtü oluştu.

Benim oturdugum yer için efsane kisti izmite yakin yerde gölcükte oturuyorum

• Millet aç gözlü yaw

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Hocam bence bunlarla çok da uğraşma boşuna vakit kaybı

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Benim oturdugum yer için efsane kisti izmite yakin yerde gölcükte oturuyorum

Gölcük'tende geçtim Çanakkale'ye giderken Körfez sahil yolundan gitmiştim bir keresinde. Oraları da gördüm güzel yerler.

• Gölcük'tende geçtim Çanakkale'ye giderken Körfez sahil yolundan gitmiştim bir keresinde. Oraları da gördüm güzel yerler.

Gölcük güzel yerdir abi yaw

Böyle sıkıntı basınca atıyorum kendimi çarşıya

• kış uzun geçmedi çok geç gelen bir kışın uzantısını yaşadık. yani gayet normal

kış 15 0cakta geldi mart sonuda bitti... 2.5 qy. gayet normal kış çok geç geldi aşırı derecede

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• kış uzun geçmedi çok geç gelen bir kışın uzantısını yaşadık. yani gayet normal

kış 15 0cakta geldi mart sonuda bitti... 2.5 qy. gayet normal kış çok geç geldi aşırı derecede

Grönland blokajı salmadı gitti Hocam. Gelsin de geç gelsin, geç gitsin.

• Gölcük güzel yerdir abi yaw

Böyle sıkıntı basınca atıyorum kendimi çarşıya

Sessiz sakin yerleri severim. İstanbul yaşanacak yer değil, gezilecek yer.

• ayrıca artık eylül ayı direkt yaz ayı oldu. 30 35 derecelerde gidebiliyor. hatta bu durum ekimin ortasına kadar sürüyor son seneler.. yani eylül ayı artık yaz ayı sonbaharla alakası bile yok.

ekiminde bir kısmını aldı içine. mevsimlerde ciddi kayma var sarkıyor mevsimler.

aralık ayı sonbahar ayı gibi geçti ocak 12 13 üne kadar sonra kış.. mart sonuna kadarda kış. devam etti şubatın ilk 10 12 gününü hatırlarsanız. 25 dereceleri gören yerler oldu bursada mesela 25 dereceyi gördük. adana 32 dereceyi gördü. şubatın ilk haftası.

yani kısaca mevsimlerde 1...1.5 aylık kayma söz konusu..

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Resmi Gönderi

ayrıca artık eylül ayı direkt yaz ayı oldu. 30 35 derecelerde gidebiliyor. hatta bu durum ekimin ortasına kadar sürüyor son seneler.. yani eylül ayı artık yaz ayı sonbaharla alakası bile yok.

ekiminde bir kısmını aldı içine. mevsimlerde ciddi kayma var sarkıyor mevsimler.

aralık ayı sonbahar ayı gibi geçti ocak 12 13 üne kadar sonra kış.. mart sonuna kadarda kış. devam etti şubatın ilk 10 12 gününü hatırlarsanız. 25 dereceleri gören yerler oldu bursada mesela 25 dereceyi gördük. adana 32 dereceyi gördü. şubatın ilk haftası.

yani kısaca mevsimlerde 1...1.5 aylık kayma söz konusu..

Fakat bu her sene olacak değil

• Resmi Gönderi

Anıtkaya da kar başladı

:karyagisli:

iki saat önce