Konumunda vakalar artmaya basladi yine
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
gözümün onüde tipi başladı :D
-
15 dkda 5 derece düştü , düşmeseydi bunuda yağmur olarak alacaktık
-
bana sıkıntı basıyor ruhsal olarak çok bunalıyorum o kadar ilaca rağmen of
-
-
ruhsal bunalım yaşıyorum yardım edin az
-
akşam olunca sıkıntı geliyor _?
-
Semih Ö. emoji atiyorsun cevap vermiyorsun sinirlerimi bozma burda benim zaten kötüyüm
-
Semih Ö. emoji atiyorsun cevap vermiyorsun sinirlerimi bozma burda benim zaten kötüyüm
Kardeşim neden sinirlerini bozuyormuşum psikolojik sorunların mı var o zaman yetkili olan birimlere görün doktora git anlat biz nasıl yardımcı olalım ?
-
Kardeşim neden sinirlerini bozuyormuşum psikolojik sorunların mı var o zaman yetkili olan birimlere görün doktora git anlat biz nasıl yardımcı olalım ?
O üzgün emojisini bana atıp cevap yazmaman hiç hoş değil bunun farkındasındır umarım
-
O üzgün emojisini bana atıp cevap yazmaman hiç hoş değil bunun farkındasındır umarım
Ne yazayım kardeşim diyeceğimi yukarıda dedim hoş değil diyorsun hangi davranışım ya da hareketim hoş değil? Hem de farkındasındır diyorsun neyin farkındayım? Kapalı kutu gibi konuşuyorsun
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Alırım bir h.o. Bütün dersler girildi.
-
- Resmi Gönderi
Fizikten 60 almışım??
-
Ne yazayım kardeşim diyeceğimi yukarıda dedim hoş değil diyorsun hangi davranışım ya da hareketim hoş değil? Hem de farkındasındır diyorsun neyin farkındayım? Kapalı kutu gibi konuşuyorsun
emoji atıp cevap yazmamanı ben seninle alay ediyorum umrumda değilsin diye algılıyorum bilmem anlatabildim mi
-
Semih Ö. ne yazsam diye düşünüyorsun şimdi
-