emoji atıp cevap yazmamanı ben seninle alay ediyorum umrumda değilsin diye algılıyorum bilmem anlatabildim mi
Sen öyle anladıysan yapacağım bir şey yok uzatmayacağım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturemoji atıp cevap yazmamanı ben seninle alay ediyorum umrumda değilsin diye algılıyorum bilmem anlatabildim mi
Sen öyle anladıysan yapacağım bir şey yok uzatmayacağım
Benim bu dönem online eğitimden dolayı bazı notlarım düşüktü ikinci dönem neler olucak bakalım
Benim bu dönem online eğitimden dolayı bazı notlarım düşüktü ikinci dönem neler olucak bakalım
Olsun 2.dönem halledersin
online eğitimde sayısal derslerini anlayan var mı cidden ? Ben okul derslerine 1 hafta falan girdim bektım olmuyo müfredara göre kendim çalıştım. Aslında şuanda açıktan okumak gibi benim yaptığım okula sadede sınav için gidiyorum
Ortalama 83.61 oldu 2 dersin sözlüsü girilcek bakalım 85 olcakmı ya da geçecekmi
online eğitimde sayısal derslerini anlayan var mı cidden ? Ben okul derslerine 1 hafta falan girdim bektım olmuyo müfredara göre kendim çalıştım. Aslında şuanda açıktan okumak gibi benim yaptığım okula sadede sınav için gidiyorum
Yaptığın şekil verimli oluyorsa ve bir program dahilinde ilerliyorsan bu fena bir fikir değil aslında. Ben online derslere kesintisiz girdim. Matematikte hiç sıkıntı yaşamadım. Mesela Fizik yapamadım
Ortalama 83.61 oldu 2 dersin sözlüsü girilcek bakalım 85 olcakmı ya da geçecekmi
Hangi sözlüler birde notları kaç
Ben anlamadığım için ablamdan minik bir özel ders aldım ama yine de 50 aldım matematikten gerisi hep yüksek(fizik hariç)
Biyoloji 98
Kimya 80
Fizik 60
Yaptığın şekil verimli oluyorsa ve bir program dahilinde ilerliyorsan bu fena bir fikir değil aslında. Ben online derslere kesintisiz girdim. Matematikte hiç sıkıntı yaşamadım. Mesela Fizik yapamadım
Bir sıkıntı olmadı bugün son notumda girildi ortalamam 91 yks denemelerinde de durumum kötü değil verimli gidiyor
88'den 87.99 a düşürmüşler karne ortalamasını sinir oldum kafa buluyorlar herhalde
Hangi sözlüler birde notları kaç
İngilizce Beden girilcek
Şu kulak çınlamamı yine çok duymaya başladım. Strese girdiğim zaman çok duymaya başlıyorum böyle
Evet yarın akşam gelmeye başlıyor yarışma dereceleri bakalım en düşük kaçla başlayacağı
Çaylar Yerguney den
Ramazan’a az kaldı ilk manisi benden
Ramazan gelir hoş gelir havaların sesiyle evlere şenlik verir