Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021

• emoji atıp cevap yazmamanı ben seninle alay ediyorum umrumda değilsin diye algılıyorum bilmem anlatabildim mi

Sen öyle anladıysan yapacağım bir şey yok uzatmayacağım

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• online eğitimde sayısal derslerini anlayan var mı cidden ? Ben okul derslerine 1 hafta falan girdim bektım olmuyo müfredara göre kendim çalıştım. Aslında şuanda açıktan okumak gibi benim yaptığım okula sadede sınav için gidiyorum

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

online eğitimde sayısal derslerini anlayan var mı cidden ? Ben okul derslerine 1 hafta falan girdim bektım olmuyo müfredara göre kendim çalıştım. Aslında şuanda açıktan okumak gibi benim yaptığım okula sadede sınav için gidiyorum

Yaptığın şekil verimli oluyorsa ve bir program dahilinde ilerliyorsan bu fena bir fikir değil aslında. Ben online derslere kesintisiz girdim. Matematikte hiç sıkıntı yaşamadım. Mesela Fizik yapamadım

• online eğitimde sayısal derslerini anlayan var mı cidden ? Ben okul derslerine 1 hafta falan girdim bektım olmuyo müfredara göre kendim çalıştım. Aslında şuanda açıktan okumak gibi benim yaptığım okula sadede sınav için gidiyorum

Ben anlamadığım için ablamdan minik bir özel ders aldım ama yine de 50 aldım matematikten gerisi hep yüksek(fizik hariç)

Biyoloji 98

Kimya 80

Fizik 60

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen ArdaAlper (26 Mart 2021 20:27).

• Yaptığın şekil verimli oluyorsa ve bir program dahilinde ilerliyorsan bu fena bir fikir değil aslında. Ben online derslere kesintisiz girdim. Matematikte hiç sıkıntı yaşamadım. Mesela Fizik yapamadım

Bir sıkıntı olmadı bugün son notumda girildi ortalamam 91 yks denemelerinde de durumum kötü değil verimli gidiyor :olumlu:

Tothenamadı

• Şu kulak çınlamamı yine çok duymaya başladım. Strese girdiğim zaman çok duymaya başlıyorum böyle

• Evet yarın akşam gelmeye başlıyor yarışma dereceleri bakalım en düşük kaçla başlayacağı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Ramazan’a az kaldı ilk manisi benden

Ramazan gelir hoş gelir havaların sesiyle evlere şenlik verir

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...