- Resmi Gönderi
İyi dilekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi dilekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyorum??
Sahutt Geçmiş olsun Allah şifa versin
Profili de mevsime uygun güncelledik bakalım Deniz sezonunu bekliyoruz Gelsin Afrikalar :coksıcak: Zonguldak Manzarası bol güneşli bir günden
Mübarek gün yüzü suyu hürmetine Sahutt kardeşimin babasına Rabb'im'den Acil şifalar diliyorum.
Profili de mevsime uygun güncelledik bakalım Deniz sezonunu bekliyoruz Gelsin Afrikalar :coksıcak: Zonguldak Manzarası bol güneşli bir günden
Ban sebebi :D
Ban sebebi :D
Hep üşüyeceğiz mi ya abi biraz da Üstümüzde turuncuları görelim :D
Yasin71 sosyal platformlarda Pubg yayıncılarını çok izliyorsun gibi geldi bana.
Genelde soğuk geçen kış sezonlarının ardından yaz durgun geçer gözlemlediğim
Hep üşüyeceğiz mi ya abi biraz da Üstümüzde turuncuları görelim :D
Sıcak sevmem. 12 ay Kar yağsın yağmur yağsın isterim. Kasvetli kapalı havalara bayılırım. Umarım kendimi anlatabildim.
Sıcak sevmem. 12 ay Kar yağsın yağmur yağsın isterim. Kasvetli kapalı havalara bayılırım. Umarım kendimi anlatabildim.
Hepsinin yeri bende ayrıdır abi
Yasin71 sosyal platformlarda Pubg yayıncılarını çok izliyorsun gibi geldi bana.
Tam tersi hocam oyunla hiç aram yok ya ?
Babama takılan kalp pili olumsuz sonuç verdi. Adana Çukurova'daki doktor elimden daha fazla bir şey gelmez dedi. Pazartesi Hacettepe Üniversitesi'ne gidip randevu alacak. Yeni bir ameliyat için. Kalp pili 90 gün içerisinde kalbe 97 kez müdahale etmiş. ??
Abi Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun
Tam tersi hocam oyunla hiç aram yok ya ?
Gözlerim bozulmuş o zaman :'D
Babama takılan kalp pili olumsuz sonuç verdi. Adana Çukurova'daki doktor elimden daha fazla bir şey gelmez dedi. Pazartesi Hacettepe Üniversitesi'ne gidip randevu alacak. Yeni bir ameliyat için. Kalp pili 90 gün içerisinde kalbe 97 kez müdahale etmiş. ??
Ameliyat dediğim yeni pil takma vs değil. Aslında basit bir yakma operasyonu. Ancak bu pil çok nadir kullanılan bir pil olduğu için her doktor tedavisini yapamıyor. O yüzden Ankara'ya gideceğiz. Adanadaki doktor oraya yönlendirdi. Atlatacak inşallah bu operasyonu da.
Sahutt Allah şifa versin geçmiş olsun