Bir şey diyeceğim birileriyle takılırken çok gergin hissediyorum rahat olamıyorum neden?
yeni arkadaş olmuşsanız abi tabiki nerdeyse herkeste var o duygu zaten
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir şey diyeceğim birileriyle takılırken çok gergin hissediyorum rahat olamıyorum neden?
Beraber takılırken resmen stres topu oluyorum acaba konuşmam aptalca mı hakkımda ne düşünüyor vb şeylerle aklımda sohbet anında bile
internette birileriyle tanışırken bile stres topu oluyorum. Örneğin sizinle tanıştığım zamanda çok gergin olmuştum ama alıstım artık
Normaldir Yusuf.Beni de Güzin abla moduna sokacaksın hah
Niye kimse beni anlamıyor
Hayırlı akşamlar herkese ?
neyse onu normal kabul edeyim
Bir sorunum daha var
Çok üşengecim bir şey yaparken işim olurken çok strese giriyorum nasıll kurtulucam bu durumdan
mesela twittarda takip grubuna katıldım hemde üç tane her saat başı başlıyor on geçe bitiyor en az 3 tane etkileşime katılmam lazım
Kafadan 7-8 saatimi twitterda harcıyorum
Baya iş aldım başıma yanii kurala uymasam gruptan atılıcam resmen gözlerim pert oldu artık o kadar zorlanıyorum ki
neyse onu normal kabul edeyim
Bir sorunum daha var
Çok üşengecim bir şey yaparken işim olurken çok strese giriyorum nasıll kurtulucam bu durumdan
abi hastalık hastası olmuşsun , çok vesveselisin bunlar pandemiden sonra zaten çoğu kişide miskinlik , stres tavan yaptı
abi hastalık hastası olmuşsun , çok vesveselisin bunlar pandemiden sonra zaten çoğu kişide miskinlik , stres tavan yaptı
daha neler neler Var
Gün boyu yorgun hissediyorum hiç gitmiyor. Başımdan
Daha sonra kafamda bir sürü dert onlara mı üzülüyorum dersin.
Sonra sıkıntı mı basıyor dersin dertler yüzünden
Arada bir uyku sorunu mu oluyor dersin varda var
Niye kimse beni anlamıyor
Kardeşim sende güvensizlik sorunu var galiba
ben fazla yaşamam söyliyim sana benim ömrüm kısa olur 60 ı zor geçerim böyle giderse
Kardeşim sende güvensizlik sorunu var galiba
Aynen herkesten şüphe ediyorum acaba birileriyle iş mi tuttu bu benle niye samimi diye suphe ediyorum
daha neler neler Var
Gün boyu yorgun hissediyorum hiç gitmiyor. Başımdan
Daha sonra kafamda bir sürü dert onlara mı üzülüyorum dersin.
Sonra sıkıntı mı basıyor dersin dertler yüzünden
Arada bir uyku sorunu mu oluyor dersin varda var
abi tek çaren vesveseli olmamak ve sosyalleşmek evet yorgunluk halsizlik bendede var , her gün sabah yürüyüş yapıyorum artık yorgunluk kalmıyor , sanada öneririm abi