Rusya Ukrayna'ya petrol satışını durdurmuş ve şuan aralarındaki ateşkes bitmiş iki tarafta sınıra çok yüksek miktarda asker yığmış ve Avrupadaki NATO üslerine en üst düzeyde alarm verilmiş.Ben büyük bir savaş olacağını düşünmüyorum ama olursa da Amerika kesinlikle müdahale eder
Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021
-
CAN -
27 Şubat 2021 22:51 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Şov
-
Şov
Ukrayna Rusya'ya hiçbir şey yapamaz adamın kaç tane kitle imha silahı var saldırabilse çoktan Amerika saldırdı gerçekten de şov
Dünya ve Türkiye de savunma sanayiindeki gelişmeler Burda karşılaştırma var bakabilirsiniz
-
- Resmi Gönderi
İlaç, ilaç, ilaç. Bu üçünü unutma☺️
-
Arkadaşlar twitterda grup nasıl kurulur araştırdım bulamadım nasıl yapılacağıyla ilgili
-
Arkadaşlar twitterda grup nasıl kurulur araştırdım bulamadım nasıl yapılacağıyla ilgili
Ben twitter kullanmıyorum bilsem söylerdim kusura bakma
-
- Resmi Gönderi
Rusya Ukrayna'ya petrol satışını durdurmuş ve şuan aralarındaki ateşkes bitmiş iki tarafta sınıra çok yüksek miktarda asker yığmış ve Avrupadaki NATO üslerine en üst düzeyde alarm verilmiş.Ben büyük bir savaş olacağını düşünmüyorum ama olursa da Amerika kesinlikle müdahale eder
cok dikkatli olmak gerek. savaslar kesinlikle cikmaycagi dusunulerek gevsek davranilmasindan dolayi cikmistir hep. ole birseydir ki bir askerin yaptigi hatadan dolayi baslayan catismayi komutanlar generaller devlet baskanlari onleyememis hic istenilmeden bile girilen 100 lerce savas var savas tarihinde.
konvansiyonel bir savas cikmayabilir lakin paramiliter gruplarin vekalet savaslarina donusebilir. rusya son cecenistan maglubiyetini politik hamlelerle tersine cevirdi. putin in bunu surukleyecegini sanmam ama karadenizlileri biliyoruz trabzonlu ordulu giresunlu kirimli pek farki yok karisiverir ortalik attirmasunlar hamsilerun kafalarini... bu karadenize ayagi degenin ne edecegi pek belli olmayu....
-
Yarışmada tahmin yapmak için son gün tahmin yapmayanların tahminlerini bekleriz
-
cok dikkatli olmak gerek. savaslar kesinlikle cikmaycagi dusunulerek gevsek davranilmasindan dolayi cikmistir hep. ole birseydir ki bir askerin yaptigi hatadan dolayi baslayan catismayi komutanlar generaller devlet baskanlari onleyememis hic istenilmeden bile girilen 100 lerce savas var savas tarihinde.
konvansiyonel bir savas cikmayabilir lakin paramiliter gruplarin vekalet savaslarina donusebilir. rusya son cecenistan maglubiyetini politik hamlelerle tersine cevirdi. putin in bunu surukleyecegini sanmam ama karadenizlileri biliyoruz trabzonlu ordulu giresunlu kirimli pek farki yok karisiverir ortalik attirmasunlar hamsilerun kafalarini... bu karadenize ayagi degenin ne edecegi pek belli olmayu....
Azerbaycan için fırsat Rusya Ukrayna'yla uğraşırken Ermenilerden Zengezuru alabilir bence böylece Türk Dünyası uzun süre sonra tam birleşir
-
Azerbaycan için fırsat Rusya Ukrayna'yla uğraşırken Ermenilerden Zengezuru alabilir bence böylece Türk Dünyası uzun süre sonra tam birleşir
Ermenistan ile Rusya'nın anlaşması var eğer ki bir ülke Ermenistan'ın kendi toprağına saldırırsa Rusya da o ülkeye savaş ilan ediyor eğer öyle bir şey olursa Azerbaycan'a Rusya saldırır büyük ihtimalle
-
7000nci mesajımız hayırlı olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Zonguldak Gökgöl mağarası
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Kısa bir yürüyüşü haketmişimdir☺️☺️
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Angora
1 Nisan 2021 16:39 Konuyu kapattı. -
- Resmi Gönderi
buradan devam dostlar
-
CAN
1 Nisan 2021 17:34 Konuyu bu forumdan Güncel Konular bu foruma Arşiv taşıdı. -