Şaka mı bende en azından 1.5'tan tutturdum puan aldım diyordum 1.5 olmuş 1 neyse sağlık olsun ?
YAZ LİGİ 1. ÇEYREK 1. HAFTA
-
CAN -
14 Mart 2021 20:18 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Şaka mı bende en azından 1.5'tan tutturdum puan aldım diyordum 1.5 olmuş 1 neyse sağlık olsun ?
Puanlamaları yaparken ilk gün yazıp 1.5 dereceden tutturanın yine daha avantajlı olduğunu fark ettim. Amacım herkesin ilk günden tahmin yapmak yerine biraz bekleyip doğru tahmini yapmasını sağlamak. Bonus fazla puan kazandırıyor pek de başarılı olamayana bile.
Tabii ilk günden tahmin yapıp tam tutturanların da ödülü yine yüksek olacaktır.
-
Anladım tüh puansız başladım ?
-
- Resmi Gönderi
İlk gün tahmin yapıp tam isabet ettirenlere 2 kat puan vermek lazım ?
-
- Resmi Gönderi
İlk gün ki tahmin ile son gün arasında fark olmalı yoksa yarışmadan 3 gün önce açılsın sayfa bı anlamı kalmazki ( şahsi düşüncem)
-
- Resmi Gönderi
İlk gün ki tahmin ile son gün arasında fark olmalı yoksa yarışmadan 3 gün önce açılsın sayfa bı anlamı kalmazki ( şahsi düşüncem)
Fark var zaten. ilk gün tahmin yapıp 0.1 0.2 farkla tutturan yine 24 puan alıyor. Bana ise ilk günden tam tutturmaya uğraşmayıp sırf bonus almaya oynamak saçma geliyor. Tahmin yarışması sonuç olarak.
-
- Resmi Gönderi
Fark var zaten. ilk gün tahmin yapıp 0.1 0.2 farkla tutturan yine 24 puan alıyor. Bana ise ilk günden tam tutturmaya uğraşmayıp sırf bonus almaya oynamak saçma geliyor. Tahmin yarışması sonuç olarak.
E bakam ??
-
En yüksek ne oldu onuda yazın nasıl bakılır bilmiyorum
-
Dünde elimde telefonla uykuya dalıp gitmişim ikidir böyle oluyor ne olduğunu anlamadan dalıp gidiyorum
-
- Resmi Gönderi
En yüksek ne oldu onuda yazın nasıl bakılır bilmiyorum
Daha açıklama olmadı
-
puan tablosu ne zaman gelecek
-
- Resmi Gönderi
puan tablosu ne zaman gelecek
En yüksek sıcaklık açıklandıktan sonra
-
Saat 10 gibi açıklanır