- Resmi Gönderi
İlk hafta puan almayan Whisper ve Gokhan6167 bu hafta döktürmüş
Mustafa abi dokturmus ama diger arkdas dokturememis bence en dusuk ten ve en yuksekten 0.7 ile 1 derece arasinda uzakta kalmis
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİlk hafta puan almayan Whisper ve Gokhan6167 bu hafta döktürmüş
Mustafa abi dokturmus ama diger arkdas dokturememis bence en dusuk ten ve en yuksekten 0.7 ile 1 derece arasinda uzakta kalmis
Sonuç olarak puanı kaptı mı kaptı
Aradaki farkı kapatmam lazım :D
Aradaki farkı kapatmam lazım :D
Birincisin ya zaten genel tabloda :D
Birincisin ya zaten genel tabloda :D
He evet alttaki tabloya bakmışım genelde doğru :'D
3.Haftada tüm arkadaşlara abilere kardeşlerime şimdiden başarılar dilerim
CAN hocam aslında bir de Şehir tablosu yapsak güzel olurdu her sezon sonunda ya da haftalık şehir olarak da puan sıralaması olsa güzel olurdu
CAN hocam aslında bir de Şehir tablosu yapsak güzel olurdu her sezon sonunda ya da haftalık şehir olarak da puan sıralaması olsa güzel olurdu
E ne güzelmiş yahu o kadar tabloyu ne ara yapacaz dostum :D
Ne fit adamım her hafta 26 puan fazlası zarar gibi
Eline sağlık puan tablosu ve yarışma için
2 hafta 0 puan. Bu 2 hafta bizi şampiyon yapacak. Bakın görün ?
Bu Haftayı BAY geçtim sayın haftaya daha güçlü döneceğim
karadenizin havasını biliriz sinop gelsin bakalım
Ben nasıl 37 puanım anlamadım puanlama mı değişti daha düşük olmam gerekiyor diye düşünüyorum bak derim tekrar müsait olduğun zaman CAN ?
Ben nasıl 37 puanım anlamadım puanlama mı değişti daha düşük olmam gerekiyor diye düşünüyorum bak derim tekrar müsait olduğun zaman CAN ?
Doğru aldın doğru :D