- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
Aslında Diyaneti de anlamıyorum Peygamberimiz (SAS) Kadir gecesini Ramazan’ın son 15 günde arayın dedi siz Kadir gecesini nasıl takvimlere yazıyorsunuz bildiğin formalite icabı 1 güne koyuyorlar ama yanlış son 15 güne yazsalar bari
Bir çok hadis-i Şerif mevcut. En sağlamı ittifak ile 27.Gecesi diye sabitlenmiş. Ama Tek gecelerde aramak en garantisidir.
-
Kadir gecesi olduğu günün alametleri vardır
Hiçbir köpek o akşam havlamaz
Güneş o kadar canlı doğmaz daha da vardır da ben bu kadar var
-
Kadir gecesi olduğu günün alametleri vardır
Hiçbir köpek o akşam havlamaz
Güneş o kadar canlı doğmaz daha da vardır da ben bu kadar var
Bu alametler keşif ehlinin bulduğu alametlerdir. Doğruda olabilir. Olmayabilirde.
-
Bu alametler keşif ehlinin bulduğu alametlerdir. Doğruda olabilir. Olmayabilirde.
şöyle ki geçen yılın Ramazanında öyle bir gün olmuştu ama hatırlamıyorum Ramazan'ın kaçıncı güünüdür diye
Bir de melekler köpek sesinden korkarlarmış o yüzden öyle zaten
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Gezegene zarar veren hayvancılık değil o yapılan plansız betonlaşmadır gerçekten çok üzücü bir haber
-
bişey sorucam neden hep twitter gündeminde sürekli bir laf, bir isyan oluyor
-
bişey sorucam neden hep twitter gündeminde sürekli bir laf, bir isyan oluyor
Ülkede kutuplaşma başladı bence ondan olabilir
-
Ülkede kutuplaşma başladı bence ondan olabilir
iş gide gide yine sağcı solcu olmasın da
-
Ordu'da an itibariyle ince taneli dolu ile birlikte ara ara gök gürültülü sağanak yağış var yılın ilk gök gürültülü yağışı sanırım
-
?TÜRKİYE'de tüm gözler saat 15:30'da başlayacak olan Kabine toplantısına çevrildi. Vaka sayılarının 38 binlerde olması nedeniyle 3 haftalık tam kapanma gündemde.
-
futbol konusunda haftaya son maçlara göre 3.ligde belli olacak Play-Off fikstürünün şeması hazır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Örnek
-
?
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -