o altta ki kızıl şey olmayacak sadece örnek şema diye es geçtim
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Doğrumudur acaba
-
Ben de gördüm 1 Mayıs ile 17 Mayıs arası kapanma yapacaklar deniyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben de gördüm 1 Mayıs ile 17 Mayıs arası kapanma yapacaklar deniyor
Tam kapanma için ekonomimiz yetersiz maalesef tam kapanma çıkarsa şaşırırım benim düşüncem şu şekilde.
● 8 - 12'ler online eğitim
● Sınavların ertelenmesi
● Yaş grubu bazında sokağa çıkma yasakları
● Ramazan bayramı haftası 5 günlük kapanma
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vodafoneda 2 haftadır çark çeviriyorum yoğunluk var diyorlar
-
- Resmi Gönderi
Tam kapanma olabilir. Ramazanın son haftası ile bayramı kapsayacak şekilde 8 veya 10 günlük. Bu artık bir mecburiyete dönüştü. Ekonomi kaldırır kaldırmaz herzaman ki gibi dişimizi sıkacağız ☺️☺️
-
Şu zamana kadar koronaya yakalanmadım diyenler bu mesaja atabilir mi ?
( amacım prim değilim cidden merak ettim )
-
-
- Resmi Gönderi
Makinayla hazırım bakalım gökyüzü ne kadar müsade edecek Semih Ö.
Hayırlı günler herkese.
-
Bu virüs bu gidişle zor biter Bugün Şu sıralar Zonguldak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu virüs bu gidişle zor biter Bugün Şu sıralar Zonguldak
istanbul cumartesi bile böyle dershaneye gittiğim için biliyorum
-
istanbul cumartesi bile böyle dershaneye gittiğim için biliyorum
Bir de Zonguldak trafiği var Bazen İstanbul'dan fena oluyor valla sıkıntı
-
İran tarafından Ağrı Dağı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Yaşarsam vaktim olursa bir iki dağ tırmanışı yapmak istiyorum
-