Cizre Voleybol'un şampiyonluk kutlamaları anlık
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
#DünyaPilotlarGünü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Yaşarsam vaktim olursa bir iki dağ tırmanışı yapmak istiyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bende gelirim
-
UsTaD hoca gelmiş hoşgelmiş ?
-
UsTaD hoca gelmiş hoşgelmiş ?
Hoca değiliz Yusuf. Sağol teşekkür ederim. Sende Hoşgeldin.
-
Hoca değiliz Yusuf. Sağol teşekkür ederim. Sende Hoşgeldin.
Hoca gibisin ama ?
-
3 hafta tam kapanma
-
Tam kapanmaya geçiliyor
29 Nisan 17 Mayıs arası kapanma
Kamuda uzaktan veya dönüşümlü çalışma
Marketler belirli saatte
Uzaktan eğitime geçildi
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Yine başladı bunun gibi bir sürü tweet var
-
- Resmi Gönderi
@Yusuf
Bu ülkede aklını peynir ekmekle yiyen de çok maalesef.
Adam gelin futbol oynayalım der,bu vatandaş da rejmdeyim demiş.
Kel başa şimşir tarak bir yorum olmuş.
-
Ya arkadaşlar evvelsi gün babam evi boyadı 2 gündürde bir sebepten dolayı Annem temizlik yapmıyor ev çok dağınık bide evin boyası biraz ağır gelmiş. Çok fazla bunalım geliyor bana böyle. Acaba dağınıklıktan mı oluyor
-
- Resmi Gönderi
Ya arkadaşlar evvelsi gün babam evi boyadı 2 gündürde bir sebepten dolayı Annem temizlik yapmıyor ev çok dağınık bide evin boyası biraz ağır gelmiş. Çok fazla bunalım geliyor bana böyle. Acaba dağınıklıktan mı oluyor
Evi toparla sen. Annene bırakma. Ortalıkta vs göze batan,göz yoran bir şey bırakma. Bu bende büyük bir takıntı haline dönüştü bir süreden sonra. Bence sende de öyledir.
-
Evi toparla sen. Annene bırakma. Ortalıkta vs göze batan,göz yoran bir şey bırakma. Bu bende büyük bir takıntı haline dönüştü bir süreden sonra. Bence sende de öyledir.
Anneme bırakmam
Her yer heryerde baksana şuna bunalıyorum evde resmen. yerler hep
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -