Sana kulak çınlaması için herhangi bir ilaç verdiler mi
Hayır çaresi yok denilmişti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSana kulak çınlaması için herhangi bir ilaç verdiler mi
Bana 3 tane ilaç verdiler geçti şuan ama istersen yeniden git bi doktora görün
bilemiyorum, bende esnedikten sonra çınlamaya başladı o günden beri cırcır böceği ötüyor sanki kulağımda
Akşam olur,gün eskir.
Eskimeyen birşey varsa
Hayata dair
Biri YARIN
Biri UMUT
Biri SEVGİ dir...
İyi Akşamlar???
ECMWF güncelleniyor
Angora paylaşıyor.Takip edelim
bilemiyorum, bende esnedikten sonra çınlamaya başladı o günden beri cırcır böceği ötüyor sanki kulağımda
Bendede aralıklı olarak ötüyordu sinyal sesi gibi
Hoşgeldiniz
Rusya-Ukrayna gerginliğinden bu gidişle 3.dünya savaşı doğacak ABD gemisini yollamış Boğaz’dan işler karıştı
Rusya-Ukrayna gerginliğinden bu gidişle 3.dünya savaşı doğacak ABD gemisini yollamış Boğaz’dan işler karıştı
Sov yapiyorlar savas ciksa yunanistanla bizim aramizda cikardi
Sen doğru ol da, varsın sanan eğri sansın. Lakin sakın unutma ki, Sen kendini bir şey sanmadığın sürece, doğru insansın.
-Yunus Emre
Herkese hayırlı geceler. ??
Sen de yağmur
Ben de kar
Bu kış hiç bitmeyecek gibi
Hepsi bukadar.
(Cahit Zarifoğlu)
İyi geceler...
Hayırlı geceler araştırma yaparken dikkatimi çeken büyük bir olay buldum konu açmak gerekiyor.
Büyük salgınlar savaşlar ve buzul çağı denklemi bu üç olay farklı ama peşi sıra yaşanmış geniş bir yazı hazırlamak istiyorum
Hayırlı geceler araştırma yaparken dikkatimi çeken büyük bir olay buldum konu açmak gerekiyor.
Büyük salgınlar savaşlar ve buzul çağı denklemi bu üç olay farklı ama peşi sıra yaşanmış geniş bir yazı hazırlamak istiyorum
okuyunca benim ilgimi ve dikkatimi cekti...
Forumun duyuru kısmının üstünde Doğum günümü kutlamış herhalde bu konut değil mi yoksa biri özel mi gönderdi ?
Evin önüne ambulans geldi bu saatte hayırdır inşallah