Evin önüne ambulans geldi bu saatte hayırdır inşallah
Koronalı biri varda bu saatte mi ambulansa haber vermişler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEvin önüne ambulans geldi bu saatte hayırdır inşallah
Patırtı kükürtlü var kavga oldu sanırım yataktan kalktım dışarıdan gelen gürültüyle
Forumun duyuru kısmının üstünde Doğum günümü kutlamış herhalde bu konut değil mi yoksa biri özel mi gönderdi ?
Doğum gününüzü forum otomatik bizlerin adına kutluyor Mustafa
Doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yaşlara
benim babam pasta ustası
Hayırlı Günler
Doğum gününüzü forum otomatik bizlerin adına kutluyor Mustafa
Doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Teşekkürler Whisper abim
Herkese hayırlı günler hayırlı sabahlar Günaydın
Herkese Hayırlı Günler
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hayırlı günler herkese.
- Neden böyle bir şey yapsınlar grip ile korona arasındaki farklar zaten net olarak anlaşılır
- Tarihe bakarsan Sars, Mers, Ebola vb. Virüsler gelmiş bunlar da mı yalandı o zaman
- Hem ilaçlar ağırlaştırsaydı o kadar kişi iyileşip taburcu olmazdı
- Testler de rastgele çıkmıyor yaklaşık %40 yanılma oranı var hem de testin insanın korona olduğunu anlaması o kadar kolay değil
- Zaten Korona olup olmadığını daha çok semptom gösteriyorsan anlaşılır tabi o senin fikrin ben de kendi fikrimi söyledim.
Zaten o ilaçlar sende gribi ağırlaştırıyor ama ölme ihtimali kişiden kişiye değisiyor eğer sağlamsan verdiklri zehir seni oldurmez. Cogu kişi yırtabiliyor o zehirden. Ölüm oranını o yüzden düşük tutuyorlar.
İkinci o testler sen inanmasanda rastgele çıkıyor bundan eminim
Herkese hayırlı günler. Galatasaray maçında Hatayspor'a başarılar diliyorum. ????
sars mers ebola vb virüsler gerçekte var olan virüslerdir. Sadece şuan korona diye uydurdukları yalandan vurisle boşuna mücadeleye kalkıyoruz. Bu yalanı dünyaya salıp küresel olarak paniğe sürüklemelerin sebebi ekonomilerdir. Ekonomiyin hedef alan gizli güçler yeni dünya düzeni için varlar. Onların amaçları yeni dünya düzenini kurmaktır
ya Allah Bismillah inşallah bu sefer tahminlerimi tutturacağım