Hayırlı olsun bereketli olsun abi Whisper
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun bereketli olsun abi Whisper
Uzun parliament yağısa devam
Kim demişti o uzun parliament diye
-
- Resmi Gönderi
Yerler de beyazlamaya başladı.
Çatılar tuttu, çimenler de sıra.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
hepinize iyi geceler ben kaçar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Sabahlar
-
Karlı bir Ordu sabahından günaydın ...... şaka şaka Ordu'ya düzgün kar yağmadı Nisanda mı yağacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı sabahlar . Şu an bolu merkez'de hafif kar var
-
Hayırlı sabahlar günaydın herkese Hayırlı Günler
-
İzmirde eğitim uçuşu yapan KT-1 sınıfı pervaneli uçak denize düşmüş iki pilot sağ kurtarılmış
-
Marmaris sahilleri ineklere kaldı. Bu manzarayı görenler dönüp bir kez daha baktı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı Cumalar HS Ailesi Ramazandan önceki son yarışmamız Görele ramazan ayında nereleri göreceğiz acaba
-
Az once cin videosu izlemiştim sahillere inen ineklerden bahseliyordu bismilllahirahmanirahim
-
Esenler'de işyerinde eşya taşımakta kullanılan ginger denilen araca binen şahıs, hakimiyetini kaybedince ortaya komik görüntüler çıktı.
-
orajı özleyen tek ben miyim. Yahu
Böyle bir anda hava kararır rüzgar çıkar. Havada simsiyah bulut şimşekler ard arda çakar. Offf ne iyi
-
gerçek bir atmosfer sevdalısı.olduğumu kanıtlıyorum sanırım..
-