- Resmi Gönderi
gerçek bir atmosfer sevdalısı.olduğumu kanıtlıyorum sanırım..
Hepimiz öyleyiz Yusuf.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturgerçek bir atmosfer sevdalısı.olduğumu kanıtlıyorum sanırım..
Hepimiz öyleyiz Yusuf.
Hepimiz öyleyiz Yusuf.
Ben atmosfer sevdasında çığır açtım ama
Ben atmosfer sevdasında çığır açtım ama
Maşallah
Maşallah
Hava kararıyor yağmur yaklaştıgından dolayı mutlu oluyorum böyle ??
birde yağmur beklerken grapuel olmaz mı izlemesi çok keyifli oldu
eve eşyaları taşıdık mahvoldum bittim anam bellendi vala
Anneanem taşınıyor yakınımıza ☺
Bir şey sorucağım ben her gün sekizi bir geçe uyanıyorum istemeden bunun bilimsel bir açıklaması var mı?
Bir şey sorucağım ben her gün sekizi bir geçe uyanıyorum istemeden bunun bilimsel bir açıklaması var mı?
Bünye otomatiği diyelim.Nasıl alıştı öyle gider.
Bünye otomatiği diyelim.Nasıl alıştı öyle gider.
Çok tuhaf abi ya vallahi 1 aydır aynı saate uyanmaktan bıktım artık geceleri Allaha dua ediyorum nolur sekizi bir geçe uyanmiyim diye
Çok tuhaf abi ya vallahi 1 aydır aynı saate uyanmaktan bıktım artık geceleri Allaha dua ediyorum nolur sekizi bir geçe uyanmiyim diye
Ramazanda oruç tutarsan sahura kadar uyumazsın o zaman sekizi bir geçe uyanma şansı azalır ?
Ramazanda oruç tutarsan sahura kadar uyumazsın o zaman sekizi bir geçe uyanma şansı azalır ?
ilaç içiyorum o yüzden tutamam oruç
ilaç içiyorum o yüzden tutamam oruç
he anladım geçmiş olsun o zaman geç uyumayı dene biraz tabi ilaç uyku yapmıyorsa
he anladım geçmiş olsun o zaman geç uyumayı dene biraz tabi ilaç uyku yapmıyorsa
Uyku ilacıda kulllanıyorum vallahi. Dayanamıyorum yatıyorum şimdi içtim ilacı 15 dk.sonra dalar giderim ben