Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yalnız sanki yarışmaya ilk gün katılım oranı arttı
-
-0.6 Derece
Bana neden puan gelmemiş hocam 1 derece demiştim
-
- Resmi Gönderi
Bana neden puan gelmemiş hocam 1 derece demiştim
-0.6 -0.5 -0.4 -0.3 -0.2 -0.1 0.0 0.1 0.2 0.3 0.4
Gelebiliyor mu? 0.6 değil -0.6 ölçüldü.
-
Bugün çınlamam baya arttı. Strese girdim ondan oldu heralde. Cırcır böceği ötüyor sanki kulağımda
-
Allah belasını versin bu çınlamanın tövbe tövbe günaha girecem şimdi isyandan
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hala covid olmayanlar nasıl mı yaşıyor?
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hala covid olmayanlar nasıl mı yaşıyor?
Maşallah,maşallah
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Birde ünlü horozumuzu atalım.
-0.6 -0.5 -0.4 -0.3 -0.2 -0.1 0.0 0.1 0.2 0.3 0.4
Gelebiliyor mu? 0.6 değil -0.6 ölçüldü.
Ha çok pardon hocam 0.6 anladıım ben ?
-
Hoş geldin 11 Ayın Sultanı #Ramazan
Bereketli, huzurlu, sağlıklı ve mutluluk dolu bir Ramazan ayı geçirmeniz dileğiyle... -