Hayırlı Ramazanlar herkese.. Hoş geldin 11 Ayın Sultanı, bereket, huzur getirmesi dileğiyle. ☺️
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
ramazan diyince aklıma ilk gelen şey gece kalkmak ?
-
birisi bana moral verebilir mi sol kulağım çok çınlamaya başladı acil psikolojik desteğe ihtiyacım.var ??
-
- Resmi Gönderi
Ramazan ayı tüm inanlara hayırlı olsun tutacagimiz oruçları Rabbimiz kabul buyursun inşallah bu vesile ile şu başımızdaki pandemi belasinin altında son. Ramazanimiz olur inşallah ???
-
amin amin ,
Birde şu benim sol kulağımdaki çınlama için dua eder misiniz? Çok çınlıyor psikolojim pert şuan ?
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hoş geldin 11 ayın sultanı ??
-
abi çınlamam çok arttı çok zor sabrediyorum bu sesle nasıl uyucam ben
-
- Resmi Gönderi
abi çınlamam çok arttı çok zor sabrediyorum bu sesle nasıl uyucam ben
Allah acil şifalar versin Yusuf.
Bildiğin duaları oku, ilaçlarını kullan ve uykuya dalmaya çalış.
Dua da ederiz Allah büyüktür.Sende et az o çınlamayı da duymamaya çalış.
Senin psikolojini o ses bozmuyor ama takıntın bozuyor.
Yani hiç bir sıkıntı yokken damlayan bir musluğa kafayı takmak yada duvardaki saatin sesini dinlemek ona bozulmak gibi
-
Herkese hayırlı Ramazanlar inşallah bereketli veherkesin şifa bulduğu bir Ramazan olsun
-
Bereket Ayı Ramazan Geldi
Evlere Neşe Geldi
Gece Sahuru Özledim
Sıcak Pideyi Özledim
İftarda Topu Beklerim
Pide Kuyruğuna Girerim
Gayrı Başladı Teravih
Ramazan’ın güzeli Teravih
Bir Gece Hira Mağarasında
Bize Hediye Geldi Kuranı Kerim
11 Ayın Sultanı Geldi
Yılların Bayramı Geldi
Hayırlı Ramazanlar
-
- Resmi Gönderi
Sabah sahurumuza kalkıyoruz allahın izniyle. İlk orucumuzu açacağız. Hepimizin Ramazan ayı mübarek olsun. Tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları rabbim kabul eylesin. ??????
-
Ramazan ayı tüm inanlara hayırlı olsun tutacagimiz oruçları Rabbimiz kabul buyursun inşallah bu vesile ile şu başımızdaki pandemi belasinin altında son. Ramazanimiz olur inşallah ???
Aminn,inşallah
-
Hayırlı geceler, hayırlı Ramazanlar, hayırlı sahurlar HS ailesi.Hosgeldin onbir ayın sultanı.
-
Tüm islam aleminin ramazan bayramı mübarek olsun , hayırlı sahurlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar. Sahur yemeğinden günaydın herkese
-