Hayırlı sabahlar HS ailesi. Allah,tüm hastalarımıza şifa versin inşAllah. Zonguldakli67 sende güçlü bir şekilde aramıza döneceksin inşAllah çok geçmiş olsun,moralini yüksek tut.
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
Hayırlı Ramazanlar HS Ailesi
-
Herkese Hayırlı Günler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sınav konuları gelmiş Yarabbi sabır ver bana 60.000 vakada sınav mı olur
-
Şaka maka yaptılar kardeşim. En azından ben şanslıydım otobüslerin boş olduğu saatlere denk geldi. Çok dikkat edin kendinize şimdi durum daha vahim biz girdiğimizde vakalar 40b civarı idi
-
Eklemeyi unutmuşun ben tekrar erteleneceği düşünüyorum vaka sayıları 2 hafta sonunda beklenen seviyede düşmezse tam kapanma tarzı bir şey yapılabilrmiş
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun herkese.
Birde not ilistireyim.Belgesel ve spor kanallarında gezerim genelde.Yayın hayatına başladığından beri TRT2 ye bakmayı da ihmal etmiyorum.
Filmler, belgeseller,tarih, Edebiyat aklınıza ne gelirse bu kanalda bulabilirsiniz.
Arada Mutlaka göz atın.
http://www.trt.net.tr/televizyon/akis.aspx?kanal=trt-2&gun=0
-
Hayırlı sahurlarr ?
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı sabahlar herkese alırım bi hayırlı olsun sonunda be??
-
Eklemeyi unutmuşun ben tekrar erteleneceği düşünüyorum vaka sayıları 2 hafta sonunda beklenen seviyede düşmezse tam kapanma tarzı bir şey yapılabilrmiş
Bence ertelenmesi gerekiyor Avrupa'da şuanda sınav yapan ülke yokmuş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hayırlı olsun abim inşallah sağ salim gidip gelirsin ?✈️
-
Hayırlı olsun abim inşallah sağ salim gidip gelirsin ?✈️
Eyvallah kardeşim inşallah gidip gelicez.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun abim, hayırlı görevler şimdiden, hayırlı teskereler.Kasasiz belasız gider gelirsin inşaallah.
Burda buluşuruz
-
Hayırlı olsun abim, hayırlı görevler şimdiden, hayırlı teskereler.Kasasiz belasız gider gelirsin inşaallah.
Burda buluşuruz
İnşallah abim sağlosın vatan borcu ödüyeceğiz görevimiz.
-