Hangi gezegenin verisi acaba
Dünya olmadığı kesin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHangi gezegenin verisi acaba
Dünya olmadığı kesin
Daha tahmin tutturamıyorum ya hoca üflesin beni üstümde ki şanssızlık ne ya
?
pek bi sessiziz. iftardan sonra senlenir buralar
pek bi sessiziz. iftardan sonra senlenir buralar
Pek bir degisiklik olmuyor abi. Artik kışa kadar devam eder böyle
Pek bir degisiklik olmuyor abi. Artik kışa kadar devam eder böyle
oldugu kadar yusuf, cekirdek kadro olarak burdayiz zaten...
Yine patladım yarışmada bir kere de tuttursam göbek atarım
2021'in ilk Batı Pasifik tayfununun, onu rekor bir Kategori 5 tropikal siklona getirecek kadar patlayıcı yoğunlaşma oranını almasını kim beklerdi? Zirve yoğunlaşması, 888 mbar'a düşen merkezi basınç ile olağanüstü bir 190 mil / saate ulaştı. Sadece en şiddetli sistemler göz basıncını bu kadar düşürür. Super Typhoon Surigae, 2015'teki Maysak tayfunu geride bırakarak Nisan ayı için en yoğun tropikal siklon haline geldi. Surigae pisti Filipinler'i çok şükür ki özleyecektir.
JTWC'nin resmi analizine göre, Super Typhoon Surigae, 190 mil / saat sürekli rüzgar (165 knot) gibi kayda değer bir yoğunluğa sahip bir Kategori 5 tropikal siklon olarak zirveye ulaştı. Merkezi basıncı, dünya çapındaki herhangi bir tropikal sistem için inanılmaz derecede düşük olan 888 mbar'a çıktı.
Surigae, Cumadan Cumartesiye sadece 36 saatlik bir süre içinde 90 mil / saat Kategori 1 tayfundan 190 mil / saat Canavar Kategori 5 fırtınasına patlayarak yoğunlaştı Bu, tropikal bir siklonun hızlı yoğunlaşma oranının iki katından bile fazladır. En yüksek yoğunluk, Göz Duvarı Değiştirme Döngüsü (EWRC) başlamadan hemen önce ayarlanmıştır.
Buraya da yapıştır bulunsun takip edelim, sohbette kaynamasın . Eline sağlık.
bana puan verebilir misiniz birazcık ?
bana puan verebilir misiniz birazcık ?
Paylaşımlar ve beğeniler ile az çok puan kazanıyorsun Yusuf.
Adaletli olacak dersen verelim.Lakin aktif olan her arkadaşa da vermek lazım,sence nasıl olur?
Paylaşımlar ve beğeniler ile az çok puan kazanıyorsun Yusuf.
Adaletli olacak dersen verelim.Lakin aktif olan her arkadaşa da vermek lazım,sence nasıl olur?
iyi olur abi