Herkese hayırlı iftarlar Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
amin
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mübarek günde güzel görüntüler.Her zaman olsun
Herkese hayırlı iftarlar Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin
Amin inşallah
amin
Amin inşallah
-
Ramazana özel herkese 100 HS puan verin? ne dersin @Yusuf
-
100 azdır 500 olsun ?
-
Nasıl yazmışım?
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Biraz çetrefilli @Yusuf ,yine de az çok anladım sayılır, güzel ..
-
Biraz çetrefilli @Yusuf ,yine de az çok anladım sayılır, güzel ..
Bidahakinda karışık olmaz abi ?
-
of 2 tane içtim ter döküyorum
-
CAN hocan yeni yer belli olmadı acaba yarışma iptal mi oldu
-
CAN hocam bu hafta sonu puanlar kaydedilip sıfırlanacak derken yeniden farklı formatla mı başlıyoruz
-
Neyse CAN abi yazarsa ben kesin teravihi kılıyorumdur saat 00:00 dan sonra bakarız
-
- Resmi Gönderi
Neyse CAN abi yazarsa ben kesin teravihi kılıyorumdur saat 00:00 dan sonra bakarız
Göremedin demekki Mustafa
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam bu hafta sonu puanlar kaydedilip sıfırlanacak derken yeniden farklı formatla mı başlıyoruz
4 çeyreğe böldük ya hani her çeyreğin ayrı puan tablosu olacak kazananlar 4 çeyreğin de puanlarının aritmetik ortalaması alınarak bulunacak.
-
4 çeyreğe böldük ya hani her çeyreğin ayrı puan tablosu olacak kazananlar 4 çeyreğin de puanlarının aritmetik ortalaması alınarak bulunacak.
ben bu çeyreğin zaten kaybedeniyim sıkıntı yok o yüzdem
-