Herkese hayırlı iftarlar Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
amin
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. :alkıs:
Mübarek günde güzel görüntüler.Her zaman olsun
Herkese hayırlı iftarlar Allah tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin
Amin inşallah
amin
Amin inşallah
-
Ramazana özel herkese 100 HS puan verin? ne dersin @Yusuf
-
100 azdır 500 olsun ?
-
Nasıl yazmışım?
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Biraz çetrefilli @Yusuf ,yine de az çok anladım sayılır, güzel ..
-
Biraz çetrefilli @Yusuf ,yine de az çok anladım sayılır, güzel ..
Bidahakinda karışık olmaz abi ?
-
of 2 tane
içtim ter döküyorum
-
CAN hocan yeni yer belli olmadı acaba yarışma iptal mi oldu
-
CAN hocam bu hafta sonu puanlar kaydedilip sıfırlanacak derken yeniden farklı formatla mı başlıyoruz
-
Neyse CAN abi yazarsa ben kesin teravihi kılıyorumdur saat 00:00 dan sonra bakarız
-
- Resmi Gönderi
Neyse CAN abi yazarsa ben kesin teravihi kılıyorumdur saat 00:00 dan sonra bakarız
Göremedin demekki Mustafa
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam bu hafta sonu puanlar kaydedilip sıfırlanacak derken yeniden farklı formatla mı başlıyoruz
4 çeyreğe böldük ya hani her çeyreğin ayrı puan tablosu olacak kazananlar 4 çeyreğin de puanlarının aritmetik ortalaması alınarak bulunacak.
-
4 çeyreğe böldük ya hani her çeyreğin ayrı puan tablosu olacak kazananlar 4 çeyreğin de puanlarının aritmetik ortalaması alınarak bulunacak.
ben bu çeyreğin zaten kaybedeniyim sıkıntı yok o yüzdem
-