Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021

• Tera on Twitter:

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• corona virüs yeni dünya düzeninin ilk adımıdır ulliminati örgütünün bir oyun, bu virüsten sonra oynayacakları ikinci oyun ise küresel elektrik kesintisidir. 10-15 günlük elektrik kesintisinin dünyaya fazlasıyla zararı olacaktır.

• kabeye yakın bir saat kulesi zaten baştan anlaşılır Allah yazısının üstüne asla ne hilal ne başka bir şey konmaz

• hilale benziyor doğru ama hilal o kadar ne kalın olour ne de uçları birbirine yakın olur

• İnsanlarımızın bir an önce uyanıp bunların kurduğu tuzağın farkına varması lazım yoksa şeytan amacına ulaşır ve dünya şeytana tapanlar tarafından yönetilir. Çok bir şey kalmadı zaten. Verdikleri sübliminal mesajlarla, vb şeylerle insanların zihinlerini kararttılar, şimdi ise ekonomi olsun canlar olsun her şeye zararları oluyor. Bunlar amacına ulaşmadan idam edilmeli, Zaten medyayla bir çok algı yönetimi yapılıyor.

• Corona virüs bunların planlarının bir parçasıdır. İkinci planları küresel elektrik kesintisidir bunu buraya yazdım aklınızında bulunsun

• Sevakin adası Türkiye'nin olacak - Memurlar.Net

• bizim sudandan aldığımız bir tane sevakin adası var bunu bilen az kişidir kutsal toprakları korumak için satın aldık

• 2017 yılında karşı çıkan oldu ama arabistanın mekkeyi koruyacağı yok o yüzden mecburen oraya yakın bir ada satın aldık

• bizim sudandan aldığımız bir tane sevakin adası var bunu bilen az kişidir kutsal toprakları korumak için satın aldık

Böyle bir dönemde doğduğumuz için çok şanssızız tüm dünyayı hedef alan farkına varmadığımız şeytani bir güç var. İnsanlarımızın uyanması lazım ki başarısız olsunlar.

• erdogan-in-sevakin-adasi-hamlesinin-ardindan-10390797_5258_m.jpg

• iki yerimiz daha varmış orada ben yei gördüm arabistan bu yüzden rahatsız oluyor demek ki olası bir durumda Türkiyenin müdahelesinden korkuyor

• İçeride dışarıda çok hain var çok onları bulsalar bir şeytanın bacağı kırılmış olur onlar olmadan işlerini yönetemez şeytancılar

• Hocalarım içinizde kerem ökten ile konuşan var mı varsa bana mesaj atsın lütfen tehlikeli işler içinde maalesef insanları fitneye sürüklüyor hava dışında konuştuğu zaman

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Toca_Tr23 (20 Nisan 2021 15:55).