- Resmi Gönderi
Hocalarım içinizde kerem ökten ile konuşan var mı varsa bana mesaj atsın lütfen tehlikeli işler içinde maalesef insanları fitneye sürüklüyor hava dışında konuştuğu zaman
Bırak kendi haline keremi bir gün çarpılır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocalarım içinizde kerem ökten ile konuşan var mı varsa bana mesaj atsın lütfen tehlikeli işler içinde maalesef insanları fitneye sürüklüyor hava dışında konuştuğu zaman
yazık hocam vallahi yazık Allah hidayet versin
Amin diyelim değişik biri zaten
Ben takipten çıktım. Konusundan çok sapıyor. Gerçi konusunda ne kadar gerçekçi o da muamma. Takipçi sayısı her geçen gün azalıyor. Sebebi belli. Takılsın kendi halinde
affedersiniz ama bence kerem Ökten deli ?
Son dönemde hava dışında her şeye değiniyor sorun burada bence
Ben takipten çıktım. Konusundan çok sapıyor. Gerçi konusunda ne kadar gerçekçi o da muamma. Takipçi sayısı her geçen gün azalıyor. Sebebi belli. Takılsın kendi halinde
bende çıkardım da engelledi evrim ile İslam ile alakalı yorum yapmıştı bende herkes bilsin diye evrimin islam daki yerini açıkladım kısaca evrim teorisini kabul etmek şirktir, din adına bunu savununlar müşriktir yazmıştım hocaların dediği gibi baktım engellemiş niye gocunduysa
Komplo teorileri yazmissiniz Iyi hos ancak kesin dille konusuyorsunuz kul hakki.
Komplo teorileri yazmissiniz Iyi hos ancak kesin dille konusuyorsunuz kul hakki.
kim ?
bende çıkardım da engelledi evrim ile İslam ile alakalı yorum yapmıştı bende herkes bilsin diye evrimin islam daki yerini açıkladım kısaca evrim teorisini kabul etmek şirktir, din adına bunu savununlar müşriktir yazmıştım hocaların dediği gibi baktım engellemiş niye gocunduysa
İnsanlar maymuna benziyor diye evrim olamaz bence kedi ile aslan da birbirine benziyor o da mı evrim geçirmiş oluyor cidden çok saçma geliyor bana aynı aileden olan iki türüz bana kalırsa
corona virüs yeni dünya düzeninin ilk adımıdır ulliminati örgütünün bir oyun, bu virüsten sonra oynayacakları ikinci oyun ise küresel elektrik kesintisidir. 10-15 günlük elektrik kesintisinin dünyaya fazlasıyla zararı olacaktır.
abi gizli örgüt var da o değil aslında 5G teknolojisi yüzünden mutasyona uğradı deniyor
İnsanlar maymuna benziyor diye evrim olamaz bence kedi ile aslan da birbirine benziyor o da mı evrim geçirmiş oluyor cidden çok saçma geliyor bana aynı aileden olan iki türüz bana kalırsa
arda cım saten Hz Adem, Allah sizi tek nefisten yarattı diyor. Hz. Muhammed (S.A.V) veda haccında : Ey İnsanlar hepiniz Ademdensiniz, Adem de topraktandır.
Eren her zaman bir oyun peşindeler ama unutuyorlar Allah izin vermese hiçbir şey yapamıazlar hayırlısı bakalım
Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Komplo teorisi deyip geçmeyin gerçekte olabilir
Kerem hoca kış gittimi biraz belirsizlik kaplıyor herhalde dün bir tweet paylaştı gören vardır belki cennetlikler cehennemlikler diye cennetliklerde zikir çekenler cehennemliklerde yabancı bilim adamları sen şimdi doğru diyorsun inanmıyorlarsa Allaha cehenneme gidebilirler ama en iyisini Allah bilir zikir çekenlerin hepsi de cennetlik değil dönemimizde gerçek şeyh de var kendini şeyh ilan edende o konulara fazla girmeyeceğim bence kerem hoca son zamanlarda az çok tehlikeli işlere girdi