- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı geceler dostlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamun aleyküm hayırlı geceler dostlar
Selamun aleyküm hayırlı geceler dostlar
Aleykumselam hayırlı geceler
Neyse Allah rahatlık versin bu gece benden bu kadar iyi uykular
İki kilo höşmerim orucu bozmaz ise, Mide'yi kesin bozar.
Varsın onlar sana KARA desinler. Ben senin adını SEVDA koydum...
Hayırlı Günler
Forum kış ayını hasretle bekliyor çevrimiçi sayısı fazla olsun istiyor
Forum kış ayını hasretle bekliyor çevrimiçi sayısı fazla olsun istiyor
Yaz ayı bence forumun kilit kitlesi ortaya çıktığı için kıştan daha eğlenceli tabi model takibi yok ama
Yaz ayı bence forumun kilit kitlesi ortaya çıktığı için kıştan daha eğlenceli tabi model takibi yok ama
Havalar ısınsa oraj ederdik.
Yoo bir oraj olsun forum nasıl dolar seyredin
profilimde ki duvar fotom güzel oldu yalnız
Cok sağolasın . allah hepimize istedigini verir inşallah.?
Ben harundan cok daha fazla gündür ortalarda gözükmedim hiç biriniz hoş geldin bişiler demediniz bana aşk olsun );
Whisper abi emoji attında insan bişey yazar yaw
Whisper abi emoji attında insan bişey yazar yaw
Hepiniz benim için değerlisiniz.Selam alırım veririm.Hosgeldin de derim hal hatır da sorarım.
Hastalik idi sanırım bir yerlere gidiyorum dedin ayrıldın bir kaç zaman zarfında da döndün.Hoşgeldin dedim veya dedik kimler demiştir cetene tutmadım da.Kaza bela yazdın onlarda da cevaplar yazdık veya yazdım.İyi dilek mesajları da atıldı Sen burada mutluysan gerisini boş ver, sen ne dedin veya bu ne demiş takılma.
Bu mesajı da yazıyorum çünkü herkese yazıyorum bu kendim veya burda olanları aklamak için değil.Huyum böyledir yazarım, genelde cevapsız bir soru kalmasın diye dikkat ederim .
HS ailedir ve farklıdır.Sende bunun farkındasın sanırım ki burdasın ve aramizdasin.
Hepiniz benim için değerlisiniz.Selam alırım veririm.Hosgeldin de derim hal hatır da sorarım.
Hastalik idi sanırım bir yerlere gidiyorum dedin ayrıldın bir kaç zaman zarfında da döndün.Hoşgeldin dedim veya dedik kimler demiştir cetene tutmadım da.Kaza bela yazdın onlarda da cevaplar yazdık veya yazdım.İyi dilek mesajları da atıldı Sen burada mutluysan gerisini boş ver, sen ne dedin veya bu ne demiş takılma.
Bu mesajı da yazıyorum çünkü herkese yazıyorum bu kendim veya burda olanları aklamak için değil.Huyum böyledir yazarım, genelde cevapsız bir soru kalmasın diye dikkat ederim .
HS ailedir ve farklıdır.Sende bunun farkındasın sanırım ki burdasın ve aramizdasin.
Hs ailesini sevmem mi ben abi ya
Evet biraz hastaydım bir ara oyuzden aylarca dönemedim. Ama döndükten sonra pek hoşgeldin mesajları alamadım p yüzden öyle dedim abi