20 Nisan 2021 Yunanistan - Selanik
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
Saadet hanımı uzun zaman sonra gördüm hoş geldin
-
- Resmi Gönderi
Bu hafta sonu yasaklar 3 gün oldu.
22 Nisan 19:00 - 26 Nisan 05:00 Arası sokağa çıkma yasağı var.
-
Yarışmaya 15-16 kişi katımış yarışma sanırım iptal mi olacak geçersiz mi sayılacak bilmem ama yeni format lazım yaz ligine CAN hocam
-
- Resmi Gönderi
Bir iyiyim bir kötüyüm. Desem olur.
Duygularım çok çalkantılı bir iyi hissediyorum bir kötü neden böyle oluyo bilen var mı
hepimiz ayniyiz yusuf.
daha 1 saat once heyecanla basladigim belgesel yarim saat once dahada guzellesmis iken birden tat vermemeye basladi. ve hic bir sebebi yok...
-
- Resmi Gönderi
Yarışmaya 15-16 kişi katımış yarışma sanırım iptal mi olacak geçersiz mi sayılacak bilmem ama yeni format lazım yaz ligine CAN hocam
Yaz Ligine daha fazla katılım olmaz. Yalnızca Hava takip eden adam foruma kasıma doğru uğrar. Mart ayı ortalarında sezon kapanır. Böyledir her forumda. Sessiz sakin bir ortam olur.
-
- Resmi Gönderi
Yani, bu yarışma iptal olacak eğer katılım olmazsa. 15 kişi arasında ödüllü yarışmanın anlamı yok.
-
Saadet hanımı uzun zaman sonra gördüm hoş geldin
Buralardayım hep. Hoşbuldum
Hayırlı sahurlar herkese ?
-
- Resmi Gönderi
Taha bildiğimiz gibi
Milli güreşçimiz Taha Akgül, 125 kiloda Rus rakibi Sergei Kozyrev'i 9-2 yenerek bir kez daha (8.kez)Avrupa şampiyonu oldu.
-
Sahutt geçmiş olsun hocam Allah hayırlı uzun ömürler versin babanıza
-
MSÜ sınav sonuçları açıklanmış
-
Sanal tosuncuk çıkmış şimdi de 2 Milyar Dolarla sırra kadem basmış
-
Sahutt abim ellerin dert görmesin 250 HS puanım geldi
-
19 olduk 1 kişi daha lazım yarışmada
-
yok la 20-21 kişiymişiz şimdi saydım iyidir