Ben Age of History 2 ve Cities:Skylines oynuyorum bi ara Hoi 4 ve Europa Universalis IV oynamıştım benim için strateji oyunları 4-0 öndedir
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
Ben Age of History 2 ve Cities:Skylines oynuyorum bi ara Hoi 4 ve Europa Universalis IV oynamıştım benim için strateji oyunları 4-0 öndedir
AOH 2 bu ara biraz oynadım mantığı basit ve eğlenceli bir oyun. Küçük ülkeleri alıp büyütmek çok zevkli oluyor
-
AOH 2 bu ara biraz oynadım mantığı basit ve eğlenceli bir oyun. Küçük ülkeleri alıp büyütmek çok zevkli oluyor
Cidden çok kolay bir oyun. Ben de en son Azerbaycan ile Afrika'nın büyük bölümü ile Avrupa'nın çoğunu almıştım
Şimdi Balkan ülkelerini deniyorum sonraki hedef Afrika ülkeleri
-
Bu gece korku oyunu oynayacağım canım çekti
-
Cidden çok kolay bir oyun. Ben de en son Azerbaycan ile Afrika'nın büyük bölümü ile Avrupa'nın çoğunu almıştım
Şimdi Balkan ülkelerini deniyorum sonraki hedef Afrika ülkeleri
Ben Lüksemburg ile denedim ülkemde nüfus kalmadı salgın hastalık yüzünden
-
Ben Mafiacı ve Lucius cuyum arkadaş :'D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir Çok oyundan daha iyi bir oyun
-
Silent hill pt oynayan oldu mu aranızda?
-
Silent hill pt oynayan oldu mu aranızda?
Duydum ama oynamadım 13.Cuma oyunu var ona benzer onu oynadım Outlast 2 klasik olarak yakın dönemde oynadığım korku oyunları
-
Duydum ama oynamadım 13.Cuma oyunu var ona benzer onu oynadım Outlast 2 klasik olarak yakın dönemde oynadığım korku oyunları
Öyle kovalamalı değilde daha çok psikolojik korku oyunlarını seviyorum
-
- Resmi Gönderi
Film falan izlemiyorum. Fenerbahçe yetiyor. Trajedi, komedi, dram, korku heyecan üzüntü.... Her konu var. İzlemenizi tavsiye etmem. ??
-
EU4 HOİ4 gibi tarih tabanlı stratejiyi seviyorum birde bu aralar Bannerlord çok fazla oynuyorum
-
Altın Orda ile Moğol İmp kurmuşluğum var
-
4-5 gibi yatmışım 7-8 gibi uyandım hiç uykum yok valla
-
- Resmi Gönderi
Önce alaya alınma, bildiği kadar veya bakalım biliyormu gibi laflar arasında Tamer Karadağlı alaya alındığını da fark ediyor ama kibarca mükemmel İngilizcesi ile sunucu da dahil herkesi eşekten düşmüş hale sokuyor.
Eski videodur ara ara bakarim.Sizde bir defa bakmazsiniz mutlaka fazlasını seyredersiniz.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -