- Resmi Gönderi
Sen instagramdan kaza haberlerini takip edersin bende twitter gündemlerini takip ederim
Bu bizim Hatayın ünlü bir sayfasıdır. Hep böyle haberler verir. Takip ederim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen instagramdan kaza haberlerini takip edersin bende twitter gündemlerini takip ederim
İyi Takipler o zaman
Sahutt ATV denilen araç 4 tekerli tabuttur.2 tekerli Motodan bisiklet den daha tehlikelidir.
O araca herkes binmemelidir.Usta işidir o araç.4 lastik var diye herkes üzerinde ama o öyle değil.
Afyonkarahisar'da sağlam oraj var
Whisper Abi orada durum nasıl merak ettim
1 dk'da 10 15 oraj oluyor
Denizlide dolu yağmış
Anlik yağış ve gökgürültüsü ile aksiyon başladı
Izlanda bize yağış yok mu?
Izlanda bize yağış yok mu?
Kurağız şimdiki hafta
Hakkari Yüksekova'da hain terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen askerimiz Haluk Serhat Aldemir'e ve Irak'ın kuzeyinde şehit düşen P.Uzm.Çvş Aygün Çakar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.
Milletimizin başı sağ olsun.
Aslında Diyaneti de anlamıyorum Peygamberimiz (SAS) Kadir gecesini Ramazan’ın son 15 günde arayın dedi siz Kadir gecesini nasıl takvimlere yazıyorsunuz bildiğin formalite icabı 1 güne koyuyorlar ama yanlış son 15 güne yazsalar bari
Aslında Diyaneti de anlamıyorum Peygamberimiz (SAS) Kadir gecesini Ramazan’ın son 15 günde arayın dedi siz Kadir gecesini nasıl takvimlere yazıyorsunuz bildiğin formalite icabı 1 güne koyuyorlar ama yanlış son 15 güne yazsalar bari
Derin ince konular biz bilemeyiz.Sorumlular da top,onlar ne dderse uyarız.