Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021

• Aslında Diyaneti de anlamıyorum Peygamberimiz (SAS) Kadir gecesini Ramazan’ın son 15 günde arayın dedi siz Kadir gecesini nasıl takvimlere yazıyorsunuz bildiğin formalite icabı 1 güne koyuyorlar ama yanlış son 15 güne yazsalar bari

Bir çok hadis-i Şerif mevcut. En sağlamı ittifak ile 27.Gecesi diye sabitlenmiş. Ama Tek gecelerde aramak en garantisidir.

• Kadir gecesi olduğu günün alametleri vardır

Hiçbir köpek o akşam havlamaz

Güneş o kadar canlı doğmaz daha da vardır da ben bu kadar var

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Kadir gecesi olduğu günün alametleri vardır

Hiçbir köpek o akşam havlamaz

Güneş o kadar canlı doğmaz daha da vardır da ben bu kadar var

Bu alametler keşif ehlinin bulduğu alametlerdir. Doğruda olabilir. Olmayabilirde.

• Bu alametler keşif ehlinin bulduğu alametlerdir. Doğruda olabilir. Olmayabilirde.

şöyle ki geçen yılın Ramazanında öyle bir gün olmuştu ama hatırlamıyorum Ramazan'ın kaçıncı güünüdür diye

Bir de melekler köpek sesinden korkarlarmış o yüzden öyle zaten

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• bişey sorucam neden hep twitter gündeminde sürekli bir laf, bir isyan oluyor

• Ülkede kutuplaşma başladı bence ondan olabilir

iş gide gide yine sağcı solcu olmasın da

• Ordu'da an itibariyle ince taneli dolu ile birlikte ara ara gök gürültülü sağanak yağış var yılın ilk gök gürültülü yağışı sanırım

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• ?TÜRKİYE'de tüm gözler saat 15:30'da başlayacak olan Kabine toplantısına çevrildi. Vaka sayılarının 38 binlerde olması nedeniyle 3 haftalık tam kapanma gündemde.

• futbol konusunda haftaya son maçlara göre 3.ligde belli olacak Play-Off fikstürünün şeması hazır

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Örnek ;)

• ?

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.