Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021

• Cizre Voleybol'un şampiyonluk kutlamaları anlık

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Resmi Gönderi

Semih Ö.

Yaşarsam vaktim olursa bir iki dağ tırmanışı yapmak istiyorum

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

bende gelirim

• Tam kapanmaya geçiliyor

29 Nisan 17 Mayıs arası kapanma

Kamuda uzaktan veya dönüşümlü çalışma

Marketler belirli saatte

Uzaktan eğitime geçildi

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Yine başladı bunun gibi bir sürü tweet var

• Resmi Gönderi

@Yusuf

Bu ülkede aklını peynir ekmekle yiyen de çok maalesef.

Adam gelin futbol oynayalım der,bu vatandaş da rejmdeyim demiş.

Kel başa şimşir tarak bir yorum olmuş.

• Ya arkadaşlar evvelsi gün babam evi boyadı 2 gündürde bir sebepten dolayı Annem temizlik yapmıyor ev çok dağınık bide evin boyası biraz ağır gelmiş. Çok fazla bunalım geliyor bana böyle. Acaba dağınıklıktan mı oluyor

• Resmi Gönderi

Ya arkadaşlar evvelsi gün babam evi boyadı 2 gündürde bir sebepten dolayı Annem temizlik yapmıyor ev çok dağınık bide evin boyası biraz ağır gelmiş. Çok fazla bunalım geliyor bana böyle. Acaba dağınıklıktan mı oluyor

Evi toparla sen. Annene bırakma. Ortalıkta vs göze batan,göz yoran bir şey bırakma. Bu bende büyük bir takıntı haline dönüştü bir süreden sonra. Bence sende de öyledir.

• Evi toparla sen. Annene bırakma. Ortalıkta vs göze batan,göz yoran bir şey bırakma. Bu bende büyük bir takıntı haline dönüştü bir süreden sonra. Bence sende de öyledir.

Anneme bırakmam

Her yer heryerde baksana şuna bunalıyorum evde resmen. yerler hep