Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021

• Resmi Gönderi

Hayırlı günler herkese.

Bir kenarda kalmış .. Bugün beğeni gelince bir geçiş yaptım oraya..

Değerli,anlamlı okuyalım bir defa da olsa

TARİH ŞUURU

Nasıl bir nesilden ve nerelere geldiğimiz gerçekten çok önemli.

Geçmişimize sahip çıkmak,geleceğimize ışık tutmak vazifemiz.Tabiki bilerek

anlayarak.Nesillerin gerçek vatandaş olabilmeleri için tarih şuurları tam olarak yetiştirilmeleri gerekmektedir...

""İnsan denen şahsiyet,köklerini maziye salmış bir ağaç gibidir.

Kökleri yüzyılların derinliğine gömülürse şahsiyet büyüktür,Bin yılları aşarsa

şahsiyet HARİKADIR""

""Geçmişin bilgisi şuurumuzu oluşturmaktadır.Bir Anadolu çocuğu uzviyetiyle

otuz veya kırk yaşında olsa bile kafasiyle dokuzyüz yaşındadır.Biyolojik bakımdan otuz,kırk,doksan yaşlarında olabilir.Fakat ruhi bakımdan o,bin yaşındadır.Yani milletin yaşı kadar""

""Mazinin bittiği yerde millet biter,insan biter,izan biter nihayet bulur.Mazisi

olmayan ümitsizdir,kuvvetsizdir,sevgisizdir.Millet tarihinden ibarettir.Onu

tarihinden sıyırırsanız,insan sürüsü kalır""

""Soysuzlaşma denilen şey,bir şahsiyet hastalığıdır.Geçmişinden uzaklaşan-

larda meydana gelen bir hastalıktır.Toprak "anamız"konumunda ise tarihimizde "babamız"konumundadır.Nesilleri ecdadından uzaklaştırmak isteyenler,onları soysuzlaşmaya itmektedirler ve bu yüzden hain durumun-

dadırlar.Ecdadındaki mefahiri çiğneten bir nesil ise,eli kanlı bir cani durumundadır.Ruhlarımızın yetiştiricileri ecdadımızın mefahirleridir

• yemek yedikten sonra bazenleri ağzımdan geliyor yemekler hemde asitli asitli sonrada boğazımı yakıyor sanki boğazlarım şişmiş gibi ciddiye alsam mı acaba

• Resmi Gönderi

yemek yedikten sonra bazenleri ağzımdan geliyor yemekler hemde asitli asitli sonrada boğazımı yakıyor sanki boğazlarım şişmiş gibi ciddiye alsam mı acaba

Devamlı yaparsa Dr a görün.

Lakin bugünlük ise ,bir yemek sana sıkıntı yaratmış olabilir veya bir meyva ,bir içecek.

• Devamlı yaparsa Dr a görün.

Lakin bugünlük ise ,bir yemek sana sıkıntı yaratmış olabilir veya bir meyva ,bir içecek.

Çok küçük yaşlardan beri var yediğim yemek 1-2 saat sonra asitli asitli boğazımdan çıkıyor. Boğazımıda fena yakıyor

• Resmi Gönderi

Çok küçük yaşlardan beri var yediğim yemek 1-2 saat sonra asitli asitli boğazımdan çıkıyor. Boğazımıda fena yakıyor

Bir doktora görün

• Resmi Gönderi

@Yusuf

Hastalık hastası oldun başımıza bir günde normal şartlarda görelim seni

Bunu da dikkate al @Yusuf

Fazla dinleme vücuduna sen hükmet elden geldiğinde . Beynimizin her şeyi yaptığı,hatta tedavi bile yaptığı bir gerçektir.

• @Yusuf

Hastalık hastası oldun başımıza bir günde normal şartlarda görelim seni

Farkındayım abi özellikle son 3-4 aydır sıkıntılarım çok oldu bir ara içtiğim ilaç bana dokundu. Nabzım 120 ye kadar çıktı serum vuruldum. Daha sonra şakaklarımdaki damarlar çok hızlı attı başım döndü. Sonra 4-5 ay boyunca çektiğim uykuya dalarken baş dönmesi sorunum oldu. Ardından başıma psikolojik sorunlar geldi bir sürü ilaç kullanıyorum

• Resmi Gönderi

Ben fazla yaşamam böyle giderse

Zaten günümün çoğunu mutsuz geçiriyorum depresyonum var benim

Okuduysan yazdım bir şeyler üstte.Kendini "kurma"az sosyalleş,biraz hayattan da zevk almaya bak.

Üst üste kendine sıkıntılar çağırma.Bırak kenarda beklesinler .

• Okuduysan yazdım bir şeyler üstte.Kendini "kurma"az sosyalleş,biraz hayattan da zevk almaya bak.

Üst üste kendine sıkıntılar çağırma.Bırak kenarda beklesinler .

Biraz çarşı içinde dolaşınca kendimi iyi hissediyorum ama geçici maalesef

• Resmi Gönderi

Formula 1 tekrar ülkemizde Türkiye gp'si 11-13 Haziran tarihinde.

yWsX.jpg

Alel acele yetiştirildi ve nadasa bırakıldı.Atıl hale gelmeden F1 in tekrar gelmesi süper ..Şu hastalık olayı da olmasa tam bir döviz akışı olacaktır ama yine de hiç yoktan iyidir.