Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021

• :onay: Türkiye, 2023 yılında 5G kullanımına geçiyor.

:konuskan: Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, 2022 yılında 5G frekans ihalesini tamamlamayı, 2023 yılında da ilk sinyali vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi

.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

:konuskan: Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, 2022 yılında 5G frekans ihalesini tamamlamayı, 2023 yılında da ilk sinyali vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi

.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ben daha evde internetim çekmiyor 5G için pek bu umudum yok :ıhıhıh:

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

.

5g nin çok zararlı olduğunu söylüyorlar

• Bir bilgin 5G çıktığında yerinizde olsam dağlara kaçardım demişti Türkiye’de ve haklı da

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

sunu alintiyayimda gormeyenler olabilir.

• Bir televizyon programında attığı kahkahalar ile popüler olan İspanyalı komedyen ve oyuncu "El Risitas" 65 yaşında hayatını kaybetti.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Haberde gördüm kapanma öncesi İstanbul'un %50'si il dışına kaçmış yani şu anda İstanbul'un yarısı başka illerde :O

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Resmi Gönderi

selamun aleyküm hayırlı sabahlar

Kemal Ensar Aleykümselam

Hayırlı sabahlar herkese

Aleykümselam

Kemal Ensar aleyküm selam. Herkese hayırlı günler

Aleykumselam, hayırlı sabahlar herkese.

• Resmi Gönderi

Haberde gördüm kapanma öncesi İstanbul'un %50'si il dışına kaçmış yani şu anda İstanbul'un yarısı başka illerde :O

Buda kapanma öncesi virüs yayma programı oluyor demektir.

• Buda kapanma öncesi virüs yayma programı oluyor demektir.

nerede olduklarını biliyorum Giresun sahil yolu kırmızıydı trafik vardı herkes köye çıktı köyde bağ bahçeye inecekler nasıl olsa işten muaf olanlar tatilde

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...