Benim konumum için en iyi sistem 2015 17 Şubat sistemi 2017'de ise tekerlek yüksekliği kadar kar yağmıştı hatırlıyorum
Sohbetimiz Bol Olsun! - Nisan 2021
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:38 -
Kapalı
-
-
2012 miydi 2010 muydu bilmiyorum ama diz boyu kar vardı konumumda en fazla kar kalınlığı gördüğüm seneydi
-
1 Ocak 2016 Karadeniz bölgesi sayfasında paylaşmıştım iki üç resim anlatılmaz yaşanır görsellerdi
-
19 Aralık 2007
Bu kış umarım Aralık da da sistemler görebiliriz
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. http://www1.wetter3.de/archiv_gfs_en.html
Bir tane daha site paylaşayım
-
Bu sistemin 850 si
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Benim konumum için en iyi sistem 2015 17 Şubat sistemi 2017'de ise tekerlek yüksekliği kadar kar yağmıştı hatırlıyorum
Aynen aynen.
-
- Resmi Gönderi
TV de ev bakıyor bir aile.
Normal bir şey yapıyor gibi görünüyorlardı.4 oda bir salon cart curt vsvs..
Sadece kulak veriyordum ben
Birde baktım adamlar o özelliklerde tekne bakıyorlarmış
Hey Allah'ım bizde aramayla ,millette arabayla para var demekki.
-
Whisper abi bende aramayla , sende arabayla para var kesin.
-
- Resmi Gönderi
Millet parayı nereye harcayacağını bulamaz. Bizde harcayacak para bulamayız 🤣 Darlandum ulaa
-
Millet parayı nereye harcayacağını bulamaz. Bizde harcayacak para bulamayız 🤣 Darlandum ulaa
Dubleks villa da ormana nazır yerde oturan bile isyan ediyor.
-
Sabahtan beri hastane işlerimiz vardı 3 de geldik bir yoruldum valla hemen yatmışım 8 de uyandım
-
athena dinledim fena gaza geldim dbeudjdmxidienxs
-
- Resmi Gönderi
Dubleks villa da ormana nazır yerde oturan bile isyan ediyor.
Önde ki bahçeyi havuz yapmayı düşünüyorum😉 balkondan havuza bir su kaydırağı👍
-
Önde ki bahçeyi havuz yapmayı düşünüyorum😉 balkondan havuza bir su kaydırağı👍
Tadından yenmez.
-