- Resmi Gönderi
uygulaması çıkabilir mi acaba play storeye
Az daha zaman lazım o konu için Yusuf,aklımiz da
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturuygulaması çıkabilir mi acaba play storeye
resmen şaka gibi çocuklar spor aletlerinde full oynuyor pencereden görüyorum Tamam cumaya gidinde sokakta bu kadar oyalanmak olmaz Adam gibi namazını kıl evine git. Millet full market bakkallara gidiyor sokaklarda dolaşmak için aldıkları 1-2 çikolata Böyle sokağa çıkma yasağı mı olur benim mi mantığım çalışmıyor
Ben yazın uygulama yapmak için eğitim alıyordum ama sonra yarıda bıraktım bazı sorunlardan eğer ki öğrenmiş olsaydım forumun uygulamasını yapmaya çalışırdım belki
Ben yazın uygulama yapmak için eğitim alıyordum ama sonra yarıda bıraktım bazı sorunlardan eğer ki öğrenmiş olsaydım forumun uygulamasını yapmaya çalışırdım belki
pekii bir sey sorucam play storaya nasıl kendi uygulamamızı sunabiliyoruz
pekii bir sey sorucam play storaya nasıl kendi uygulamamızı sunabiliyoruz
Ben oraya kadar gelemedim kodlamayı öğrenmeye çalışıyorduk o ara bıraktım ben de çok merak ediyorum
Hayırlı günler 😊. Nasılsınız?
Hayırlı günler 😊. Nasılsınız?
İyidir Allah'a şükür siz de iyisiniz inşallah
O konudan anlayan biri bulursak kolay
Yazıyorum buraya tam kapanma hiçbir ile yaramayacak millet sularında polisin umurunda değil ki devriye gezmiyor sadece dolmuş kontrol var ama onlarda haklılar
Yazıyorum buraya tam kapanma hiçbir ile yaramayacak millet sularında polisin umurunda değil ki devriye gezmiyor sadece dolmuş kontrol var ama onlarda haklılar
millet sırf gezmek için markete bakkala gidiyor ne anlamı kaldı tam kapanmanın şimdi
Tam kapanmayı tam açılma olarak anlamış millet burada da dışarda gezenler var
Tam kapanmayı tam açılma olarak anlamış millet burada da dışarda gezenler var
Oturana kadar 2-3 gün geçer yavaş yavaş denetimler sıkılaşır.
Bu içtiğim rexapin isimli ilaç çok iştahımı açıyor sabahtan beridir elma,domates abur cubur yiyorum kiloda aldım memelerim çıkmaya başladı doktor dedi bu ilaçlar sana aşırı yemek yedirir ama sana faydasi olduğundan dolayı kesmiyorum. Sen sadece fazla yememeye çalış. Ama biraz Zor gibi sabah uyandığımda ağzımın içi zehir gibi oluyor çok aç oluyorum. Memelerim büyümeye başladı artık 😁
Bir şeyler atıştırıyorum yediğim belki 6. Domates bu hala açım nasıl ilaçmış bu hayvan gibi istahimi açtı
bişeyler yiyorum hala karnım aç doymuyorum bir türlü ya