- Resmi Gönderi
Model Paylaşımı ve Yorumlama (İlkbahar-Yaz -Sonbahar Sezonu)
-
Angora -
1 Nisan 2021 16:41 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Uludağa ilk kar düşebilir .
-
düşmeyecektir. bursada 20 derece üstü uludağa asla kar yağmaz
-
- Resmi Gönderi
Uludağ Kar yağmasını bekliniz fakat daha var ..
Kasım mı olur Aralık mı
-
- Resmi Gönderi
Kasım mı olur Aralık mı
Hocam bizimm ANTAKYA da 3 5 bişey
-
Kasım mı olur Aralık mı
reis bir bursalı olarak ben yazayım 1996 dan beri çıkarım ben o dağa çocukluğumdan beri... babam 1977 1978 den beri çıkar.
ilk kar eskiden eylül sonu düşüyordu yada ekim başı. en erken 25 eylül . şimdi ekim ortası ekim sonuna kadar sarkmalar başladı malum iklimler kaydı ve ısınmada var .
eylül sonundan önce uludağa kar düştüğünü babam bilmiyor yok yani
ekim ortası gibi düşer. tahminim. ekim sonuna sarkarsa şaşırma 18 19 derse bursa o zaman kar düşer. 20 üstü sıcaklıkta birşey bekleme.
-
- Resmi Gönderi
Şöyle yapalım benim beklentim yok da Sadece Uludağ takibi yapalım kışa hazır maksadında ,
Ben Kasım ayını bulur derim Uludağ kar yağması belki de geçer . seyirlik kar demiyorum
-
- Resmi Gönderi
Şöyle yapalım benim beklentim yok da Sadece Uludağ takibi yapalım kışa hazır maksadında ,
Ben Kasım ayını bulur derim Uludağ kar yağması belki de geçer . seyirlik kar demiyorum
Öyle yapıyoruz zaten Sinan başkan. Biz de eğlencesine takip ediyoruz. Örtü bırakacak kar bekleyen yok zaten. Yağış yok çünkü 😃😃
-
- Resmi Gönderi
Höyyt konuyu meşgul etmeyin ula😅 sohbet sayfasına hadi bakim🏃♂️🏃♂️
-
- Resmi Gönderi
Höyyt konuyu meşgul etmeyin ula😅 sohbet sayfasına hadi bakim🏃♂️🏃♂️
-
ekim ortası örtülü kar görürüz. 5-6 cm kadar. genelde öyle olur . 2015 di sanırım 27 28 eylülde sadece 2300 2200 rakıma kadar düştü. 2 cm 3 cm. ben o zaman bi kaç gün sonra oteller bölgesine çıktım . teleskide çalışan abiyle muhabbet ettim .
abi dedim buraya yağdımı kar falan ağız yokladım. yok dedi zirveye yağdı demişti. buz gibiydi. sonra kışlar nasıl geçiyor dedim ağzını yokladım kış olmuyor abicim artık dedi. kışlar iyice azaldı dedi. ama varya feci soğuktu bursanın aralık ocak ayı gibiydi duman dumana gidiyor. bulut yeri yalıyor.
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Uludağa ilk kar düşebilir .
düşmeyecektir. bursada 20 derece üstü uludağa asla kar yağmaz
Hava işidir ucu açıktır,olmaz diye bir şey yok.Ortam oluşunca, yerine gelince olur mu? Olur..
Sinan'ın da dediği gibi,yagsada yagmasada takip edelim .
Model konusunu iddia kuponuna çevirmeyelim
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
-